Asterix dhe Obelix

Asterix dhe Obelix

Zbuloni historinë e Asterix dhe Obelix, nga ku ata u ngritën në komplotin e tyre, personazhet kryesore dhe të gjithë librat atje.

Rishikim i Aventurat e Tintin.

Aventurat e Tintin

Adventures of Tintin është një komik i krijuar nga karikaturisti belg Georges Remi (Herge). Ejani dhe mësoni më shumë rreth veprës dhe autorit të saj.

Rishikimi i El Guerrero del Antifaz.

Luftëtari me maskë

Ky komik mjeshtëror zhyt këdo që e lexon atë në komplote të ndërlikuara nga ditët e Monarkëve Katolikë. Ejani dhe mësoni më shumë rreth veprës dhe autorit të saj.

Rekomanduar nga RC: Hero 2

Rishikimi i El Héroe 2, vëllimi i dytë që përfundon historinë e treguar nga David Rubín për dymbëdhjetë testet që Heracles duhet të kapërcejë në jetën e tij.

Nominimet e Eisner 2012

Çmimet Eisner 2012 tashmë kanë kandidatët e tyre. Përfaqësimi spanjoll kësaj here i përgjigjet Marcos Martín, i cili pëlqen ...

Shtëpia botuese ¡Caramba!

Ajo që filloi si një botim si ¡Caramba!, Në funksion të suksesit të shpejtë të arritur, është bërë një ...

Karakteri: Dreka (Topi i Dragoit)

A ju kujtohet Dreka? Një nga personazhet më autentikë mbështetës në Dragon Ball, një grua armësh për të marrë ... sa herë që teshtin ...

Nominimet e Harvey Awards

Përmes Entrecomics mësuam për nominimet e fundit për çmimet prestigjioze Harvey, me disa momente kryesore. Për mua…

Personazhi: Kojirô Hyûga (Mark Huadhënësit)

Huadhënësit Mark është një nga "të këqijtë" më të njohur në historinë e manga, pak njerëz do të guxojnë ta mohojnë atë, veçanërisht vajzat që u rritën duke parë Champions.

Personazhi: Sanae (Patty), nga Champions

Patty (ose Sanae) është nxitësi i paharrueshëm i Ekipit të Ri (ose Nankatsu) i cili, i dashuruar me kapitenin e saj, Oliver (Tsubasa) do të ndiqte hapat e tij derisa ajo të martohej me të

III Panairi Komik Irún

Fundjavën e ardhshme, adhuruesit e komikëve të Irún janë me fat, sepse edicioni i tretë i ...

Planet dhe linja e Forumit

Nuk e di nëse është një nderim i linjës editoriale të zhdukur që Marvel botoi në Spanjë që nga janari 1983 ...

Janar Standard News

Të shumta dhe shumë të mira janë lajmet që Norma Editorial na paraqet për muajin e ardhshëm: RENÉ GOSCINNY. I ...

Janar Panini News

Tani mund t'ju ofrojmë shumë risi që Panini do të ofrojë për të hapur vitin. Ka disa që nuk mund t’i ...

Thashethem Thashethem (V)

Këtu kthehemi me më shumë thashetheme dhe / ose lajme të konfirmuara rreth filmave ose projekteve televizive bazuar në botën e ...