Origjina

Origjina

Origjina (2017) është romani i pestë i trillimit shkencor me protagonist profesorin legjendar të simbologjisë teologjike Robert Langdon.

reklamat
Rishikim i vitit 1984.

1984

1984 është romani më emblematik i shkrimtarit dhe gazetarit britanik Eric Arthur Blair, i njohur në të gjithë botën me pseudonimin e tij, George ...