reklamat
Dënimi

Dënimi: Carme Chaparro

Ndëshkimi është një roman kriminal i shkruar nga gazetarja, regjisori, prezantuesja televizive dhe autorja spanjolle e vlerësuar me çmime, Carme Chaparro. The...