#FeriaDelHilo: Konkursi i Parë i Tuiterature.

Tweet: Fenomeni i ri letrar?

Verën e kaluar, cicërima, në formën e një historie pezull të krijuar nga Manuel Bartual, u bë virale dhe shënoi fillimin e një fenomeni letrar.

Pirateria e librave do të jetë histori në 10 vjet me BlockChain

Pse pirateria e librave do të vdesë për 10 vjet?

Pirateria e librave vret kulturën. Ne mbijetojmë sepse kemi besim. Shoqëria ekziston sepse ekziston besimi: çdo ditë vendosim jetën tonë dhe të atyre që duam më shumë në duart e shumë njerëzve, shumicën e të cilëve as nuk i njohim.

A e dini fillimin iClassics?

Në këtë artikull unë ju sjell një zbulim. Isshtë startup iClassics, me origjinë nga Barcelona. Një mënyrë tjetër për të lexuar klasikët klasikë.