Romantizmi.

Romantizmi

Romantizmi është një lëvizje që filloi në Evropë në shekullin e XNUMX-të dhe u përhap në Amerikë gjatë shekullit vijues. Ejani dhe mësoni më shumë rreth kësaj teme.

Çfarë është një roman romantik?

Roman romantik

Romani i romancës është një nga zhanret letrare më të shitura. Di se cilat janë karakteristikat e tyre, llojet që ekzistojnë dhe shumë më tepër.

Palma në dëborë nga Luz Gabás

Ekzotike dhe ndryshe, Palmeras en la Nieve nga Luz Gabás është një roman romantik i vendosur në Fernando Poo, në Guinea antike Spanjolle.

"Pa rezerva", e reja e Noe Casado

«Pa rezerva», i ri i Noe Casado

"Pa rezerva", nga Noe Casado (Esencia / Planeta) tregon jetën monotone të një gruaje që ndryshohet nga një histori e pabesueshme e dashurisë dhe seksit pasionant.