Mariola Diaz-Cano Arevalo

Nga vjelja Manchega e 70, unë dola si lexues, shkrimtar dhe tifoz i filmit. Pastaj fillova të studioj filologji angleze, të mësoj dhe të përkthej paksa gjuhën saksone. Përfundova në trajnim si një korrektor drejtshkrimi dhe stili për botuesit, autorët e pavarur dhe profesionistët e komunikimit. Unë menaxhoj dy faqe në internet: MDCA - CORRECCIONES (https://mdcacorrecciones.jimdofree.com/) dhe MDCA - MARSONI ANGLISHTIN DHE SPANISHT (https: //mdca-aprende-a-tu-aire-ingles-y-espanol.jimdosite. com /). Unë gjithashtu kam një faqe në internet letrare, MDCA - NOVELAS Y RELATOS https://mdcanovelasyrelatos.jimdofree.com/) dhe një blog, MDCA - QUÉ HAY DE LO MÍO (https://marioladiazcanoarevalo.blogspot.com.es/), ku Unë shkruaj për letërsinë, muzikën, seritë televizive, kinemanë dhe çështjet kulturore në përgjithësi. Me njohuri për redaktimin dhe paraqitjen, unë kam botuar vetë pesë romane: "Marie", trilogjinë historike "Ujqërit dhe ylli" dhe "Në prill".