Lidia aguilera

Inxhinier dhe adhurues i tregimeve. Rruga ime në letërsi filloi me "Rrethin e zjarrit" të Mariane Curley dhe u konsolidua me "Toxina" të Robin Cook. Unë kam një predikim për fantazinë, qoftë i Rrituri i Ri apo i rritur. Nga ana tjetër, gjithashtu më pëlqen të shijoj një serial, film apo manga të mirë. Çdo gjë që mbart një histori me vete është e mirëseardhur. Unë jam gjithashtu administrator i një blogu letrar ku shkruaj mendimin tim për librat që lexoj: http://librosdelcielo.blogspot.com/