Ana Lena Rivera Muniz

Unë jam Ana Lena Rivera, autore e serisë së romaneve intriga me protagonist Gracia San Sebastián. Rasti i parë i Gracia, Lo que Callan los Muertos, ka marrë çmimin Torrente Ballester 2017 dhe çmimin finalist për çmimin Fernando Lara 2017. Unë kam qenë i apasionuar pas trillimeve të krimit që nga fëmijëria, kur braktisa Mortadelo dhe Filemón për Poirot dhe Miss Marple, kështu që pas disa vitesh si menaxher në një shumëkombëshe të madhe ndryshova biznesin për pasionin tim të madh: Romanin e krimit. Kështu lindi Gracia San Sebastián, studiuesi kryesor në serinë time romane detektive, ku njerëzit normalë, si secili prej nesh, mund të bëhen kriminelë, madje edhe duke vrarë kur jeta i vë ata në një situatë të vështirë. Unë kam lindur në Asturias, kam një diplomë në Drejtësi dhe në Administrim Biznesi dhe Menaxhim dhe kam jetuar në Madrid që nga ditët e universitetit. Kohë pas kohe më duhet të nuhas detin, detin Kantabrian, të fortë, të gjallë dhe të rrezikshëm, si romanet që ju shkruaj.

Ana Lena Rivera Muñiz ka shkruar 84 artikuj që nga janari 2018