Mariola Díaz-Cano Arévalo

Nga vintage i vitit 70 në La Mancha, unë u shfaqa si lexues, shkrimtar dhe adhurues i filmit. Pastaj vendosa të studioja filologjinë angleze, të mësoja dhe të përkthej pak gjuhën saksone. Kam përfunduar trajnimin si kontrollues drejtshkrimi dhe stili për botues, autorë të pavarur dhe profesionistë të komunikimit. Mësoj gjithashtu një punëtori të shkrimit krijues. Unë menaxhoj dy faqe interneti: MDCA - CORRECCIONES (https://mdca-correcciones.jimdosite.com) dhe MDCA - ROMANE DHE TREGIME (https://mariola-diaz-cano-arevalo-etrabajora.jimdosite.com) dhe një blog, MDCA - ÇFARË ËSHTË RRETH MINE (https://marioladiazcanoarevalo.blogspot.com), ku shkruaj për letërsinë, muzikën, serialet televizive, kinemanë dhe tema kulturore në përgjithësi. Me njohuri për montazhin dhe faqosjen, kam botuar vetë gjashtë romane: "Marie", trilogjinë historike "Ujqërit dhe ylli", "Në prill" dhe "Kapiten Mushkëria".