Diego Calatayud

Diplomë në Filologjinë Hispanike. I apasionuar pas shkrimit, unë bëra Master në Shkrim Narrativ dhe Krijues. Që në moshë shumë të re më ka pëlqyer letërsia, kështu që në këtë blog mund të gjeni këshillat më të mira se si të shkruani një roman, ose të shijoni vlerësime të mira të librave klasikë.