Diana Millan

Shkrimtar, përkthyes dhe bloger. Unë kam lindur në Barcelonë disa tridhjetë vjet më parë, aq kohë sa të bëhesha i varur nga letërsia, fotografia, muzika dhe arti në përgjithësi. Nga natyra kurioze dhe disi e pamatur, por ju e dini "pa rrezik pa argëtim, pa dhimbje pa fitim" ...