Belen Martin

Si një profesionist i pavarur dhe mësues i spanjishtes, jeta ime sillet rreth fjalëve dhe fuqisë së tyre për të edukuar dhe emocionuar. Edhe pse shpesh mendoj se koha për të shkruar është e pakët, çdo moment që kaloj duke hedhur idetë në letër është shumë shpërblyes. Trajnimi im akademik në Universitetin Complutense të Madridit më dha një bazë solide në spanjisht: Gjuhë dhe Letërsi, dhe pasioni im për mësimdhënien u forcua më tej pas përfundimit të Masterit të Spanjishtes si Gjuhë e Dytë. Krahas përkushtimit ndaj letërsisë, kurioziteti im intelektual më ka shtyrë të studioj për Kriminologji.