рекламирање
Кармен Санчез-Риско, интервју

Кармен Санчез-Риско. Интервју со авторот на La primera mestiza

Кармен Санчез-Риско е родена во Трухиљо и е историчар специјализиран за археологија. Работела на националната и регионалната телевизија како водителка,…