рекламирање

Доминго Вилар. Презентација на „Последниот брод“ во Мадрид. Неговата трилогија

Минатиот понеделник бев на презентацијата на „Последниот чамец“, новиот роман на писателот Доминго Вилар, од Виго со седиште ...