М. Ескабијас

Романсиер и писател. Сакам добри приказни, моќ на зборови и жанровски мешавини. Се движам помеѓу фантазијата, научната фантастика, драмата, комедијата, историската фантастика, психолошкиот роман, хоророт, епската и паранормалната приказна. Јас се стремам да ги пишувам книгите што би сакал да ги читам. Може да ме следите на: https://twitter.com/M_Escabias.

М. Ескабијас има напишано 27 статии од март 2018 година