Лидија Агилера

Инженер и lубител на приказни. Мојот пат во литературата започна со „Кругот на огнот“ на Маријан Керли и се консолидираше со „Токсина“ на Робин Кук. Имам предиспозиција за фантазијата, било да е тоа Млад возрасен или возрасен. Од друга страна, исто така, сакам да уживам во добра серија, филм или манга. Сè што носи приказна со себе е добредојдено. Јас сум исто така администратор на литературен блог каде пишувам свое мислење за читаните книги: http://librosdelcielo.blogspot.com/

Лидија Агилера има напишано 73 статии од февруари 2016 година