Енкарни Аркоја

Уредник и писател од 2007 година. Bookубител на книгата од 1981 година. Од мала сум проголтач на книги. Оној што ме натера да им се поклонувам? Оревокршачка и кралот на глувците. Сега, покрај тоа што сум читател, јас сум писател на раскази за деца, млади, романтични, наративни и еротски романи. Може да ме најдеш како Енкарни Аркоја или Кајла Леиз.