Алберто Нозе

Писател на патувања и литература, overубител на егзотични писма. Како автор на фикција, имам објавено наградувани приказни во Шпанија, Перу и Јапонија и книгата „Куентос де лас Тиерас Калидас“.

Алберто Пиернас има напишано 239 статии од октомври 2015 година