Кармен Гилен

Како и многумина противник, едукативен монитор и со повеќе хобија, вклучително и читање. Ја ценам добрата класика, но не се занимавам со бендот кога нешто ново во литературата ќе падне во моите раце. Исто така, ја ценам практичноста и леснотијата на „е-книгите“, но јас сум еден од оние кои претпочитаат да читаат чувствувајќи го трудот, како и секогаш.