Белен Мартин

Јас сум самовработен, професор по шпански јазик и секогаш пишувам помалку отколку што навистина би сакал. Студирав шпански: јазик и литература на Универзитетот Комплутенсе во Мадрид, а потоа магистрирав на шпански како втор јазик таму. Го сакам својот јазик и шпанската култура и никогаш не кажувам не на добра мистерија или хорор приказна. Покрај пишувањето, студирам и криминологија.