Wolung novel kriminal hebat sing ditemtokake ing Natal.

Natal dadi adegan kriminal ing novel novel intrik klasik iki.

Natal dadi adegan kriminal ing novel novel intrik klasik iki.

Natal, sengit utawa dipuja, ora ana sing peduli lan iki dituduhake dening panulis novel kejahatan gedhe sing ora bisa nolak nyetel novel utawa liyane ing wayah Natal.

Ditemtokake ora menehi istirahat karo detektif utawa pembunuh, meh kabeh wong ora sensitif karo semangat Natal, dheweke nggawe swasana wektu lan nyelehake ing saben ceritane. Natal Ya tenan, Iki metu di wernani getih, sawise nggoleki kaca-kaca panulis genre paling apik.

Salah sijine, sampurna kanggo maca maneh ing pesta kasebut

Natal Tragis, dening Agatha Christie

Dibintangi Poirot, yaiku salah sawijining crita paling nyerang saka Lady of Crime. Dheweke masrahake marang sedulur ipare James sing ngeluh yen pembunuhan ing novel-novele dadi saya alus.  Milyuner, Pak Lee, dipateni nalika Natal. Anake lanang lima, kumpul ing omah nalika preinan, dadi tersangka.

Biyen Bali menyang Connemara, dening Anne Perry

Rencana-rencana kasebut dening Emily Radley, Sedulur ipar Inspektur Thomas Pitt, Ing Krismas, dheweke dadi cilik nalika kabar yen Bibi Susannah wis seda. Sanajan ora duwe hubungan akeh, Emily mutusake arep menyang Irlandia kanggo ngancani dheweke ing dina pungkasan. Nanging, nalika tekan Connemara, dadi jelas yen Susannah luwih kuwatir tinimbang kesehatane.

Samubarang kabeh bakal saya parah nalika Daniel, siji-sijine sing slamet saka kapal karusakan sing disebabake dening badai parah sing ngrusak wilayah kasebut, golek papan perlindungan ing omahe Susannah. Dheweke ora seneng banget ing kutha kasebut, lan Emily sadhar yen dheweke nemokake paralel aneh ing antarane kasus dheweke lan kematian pemuda liyane, Connor, pirang-pirang taun kepungkur.

Susannah, kepengin banget ngerti apa sing kedadeyan karo Connor sadurunge seda, takon karo Emily kanggo neliti. A) Ya, Sampeyan bakal nemokake manawa sawetara warga kutha gelem nindakake apa wae supaya rahasia dheweke tetep aman.

Night of PeaceMary Higgins Clark

Catherine Dornan lan anak loro siyap-siyap nglampahi Natal sing kepenak banget ing New York, amarga bojone lan bapake kudu ngalami operasi sing rumit. Nanging sing ora dibayangake yaiku Wengi Natal bakal malih dadi ngipi elek saka wektu sampeyan, lugu, yaDheweke mandheg ing pojokan kanggo ngrungokake lagu-lagu Natal lan dheweke melu tumindak kriminal kalebu penculikan bocah, uwal getih, lan balapan nekat nglawan wektu ...

Apa para pembunuh semangat Natal bakal kejiret? Miturut kehebatan novel kriminal, wangsulane: Ora.

Apa para pembunuh semangat Natal bakal kejiret? Miturut kehebatan novel kriminal, wangsulane: Ora.

Maling nataldening Mary Higgins Clark

Ditulis karo putrine, Carol Higgins Clark.

Wit bakal ditegor ing Vermont, banjur didekorasi ing Rockefeller Center nalika Natal. Nanging wit sing dipilih ngemot enigma lawas sing terkenal sing kalebu maling, waspada, lan jutawan. Kusut sing saya mbebayani, ing jalur berlian sing terkenal.

Petualangan karbohidrat biru, dening Arthur Conan Doyle

Ing crita iki, Watson ngunjungi kancane Sherlock Holmes kanggo ngucapake selamat nalika natal.

"Rong dina sawise Natal, aku mampir marani kancaku Sherlock Holmes kanthi tujuan ngirimake ucapan selamat sing biasane. Aku ketemu dheweke lagi ngglethak ing sofa, nganggo jubah ungu, rak pipa ing sisih tengene, lan tumpukan koran renyah, sing sejatine dheweke nembe sinau, wis cedhak. Ing jejere sofa ana kursi kayu, lan saka pojok mburi gantung topi sing dirasakake lan grimy, rusak banget digunakake lan rusak ing pirang-pirang panggonan. Gelas pembesar lan pinset sing ditinggalake ing kursi kasebut nuduhake yen topi kasebut digantung ing kono kanggo dipriksa. "

Lan dheweke nemokake dheweke lagi diselidiki ing sawijining kasus sederhana lan jelas. Jebule tanpa kapentingan.

«- Persis, tanggal 22 Desember, limang dina kepungkur. John Horner, tukang ledeng, dipuntudhuh amarga njupuk saka kothak perhiasan wanita kasebut. Bukti sing nglawan dheweke kuat banget, mula kasus kasebut saiki diadili.

Lady of the Lake, dening Raymond Chandler,

Ing novel iki, salah sawijining kesuksesan paling gedhe Chandler, yaiku detektif Philip Marlowe nyelidiki ngilang loro wanita: Crystal Kingsley, garwane pengusaha sing sugih, lan Muriel Chess, garwane petugas ing perkebunan Kingsley ing Little Fawn Lake.

Marlowe ora peduli karo apa sing kedadeyan, nanging nemokake kasunyatane penting banget nalika dheweke ngerti uripmu dadi taruhan.

Natal Maigretdening Georges Simemon

Sawijining esuk saka Natal ing Maigret lan garwane lagi siyap-siyap nglampahi lan ing wayah sore menyang film, loro pemuda sing duwe profesi ora diragukan teka ing omah lan Dheweke nambah kasus sing ora masuk akal ing ngendi Santa Claus tampil ing wayah wengi lan menehi anak wadon salah sawijine, boneka.

Natal sing Beda, dening John Grisham

Bayangake setaun tanpa Natal.

Ora ana mall sing rame.

Ora ana nedha bengi perusahaan.

Ora jajan buah.

Ora oleh hadiah sing ora konyol.

Yaiku sing dielingake Luther lan Nora Krank nalika arep ngilangi pahargyan kasebut sepisan. Dheweke bakal dadi omah siji-sijine ing Hemlock Street sing ora duwe Santa Claus ing atap, dheweke ora bakal dadi tuan rumah rapat Natal, lan dheweke ora bakal sijine wit ing ruang tamu. Dheweke uga ora butuh, amarga tanggal 25 Desember bakal miwiti pelayaran Karibia.

Nanging pasangan sing lagi repot iki Sampeyan bakal nemokake manawa ngilangi Natal duwe akibat gedhe banget sing ora bisa ndeleng separo maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.