Wis ana pemenang Harvey 2014

Anugrah Harvey

Wis ana pemenang Harvey 2014.

Pemenang bergengsi Anugrah HarveyAntarane wong-wong sing nominasi telung penulis nasional, David Aja, Víctor Santos lan Pere Pérez. Sing pertama njupuk Harvey ing kategori Crita tunggal paling apik kanggo makarya ing seri kasebut Mripat Hawk (crita sing apik yaiku asune Clint Barton minangka protagonis). Kanggo bagean kasebut, Santos utawa Pérez ora bisa nggawa Harvey menyang Bakat Anyar Paling Janjeni, saingan kalorone ing kategori iki. Pemenang penghargaan kasebut yaiku saga, seri saka Brian K Vaughan y Fiona staples kanggo Gambar. Dhaptar lengkap pemenang sing dakkirimake ing ngisor iki, kanthi cetha kanthi kandel sing njupuk banyu kucing:

Panulis Skrip Terbaik:

James Asmus, QUANTUM AND WOODY, Valiant Entertainment
Matt Fraction, HAWKEYE, Marvel Comics
Matt Kindt, MGMT MIND, Komik Jaran Peteng
Brian K. Vaughan, SAGA, Komik Gambar
Tandha Waid, DAREDEVIL, Marvel Comics

Kartunis paling apik:

David Aja, HAWKEYE, Marvel Comics
Dan Parent, KEVIN KELLER, Komik Archie
Nate Powell, MARCH: BOOK ONE, Produksi Rak Paling Dhuwur
Chris Samnee, DAREDEVIL, Komik Marvel
Fiona Staples, SAGA, Komik Gambar
Jeff Stokely, SIX GUN GORILLA, BOOM! Studios

Cartoon Best:

Matt Kindt, MGMT MIND, Komik Jaran Peteng
Nyenengake Love lan Adam Withers, RAINBOW IN THE Dark, uniquecomic.com
Terry Moore, RACHEL RISING, Studio Abstrak
Dan Parent, KEVIN KELLER, Komik Archie
David Petersen, Penjaga MOUSE: AX BLACK, BOOM! Studios / Archaia
Paul Paus, BATTLING BOY, Kapindho

Signmaker paling apik:

Deron Bennett, CYBORG 009, Archaia
Dave Lanphear, QUANTUM LAN KAYU, Hiburan sing Gagah
Terry Moore, RACHEL RISING, Abstrak Studio
Steve Wands, WAKTU ADVENTURE, kaBOOM!
Britt Wilson, WAKTU ADVENTURE WITH FIONNA AND CAKE, kaBOOM!

Inker paling apik:

Vanesa R. Del Rey, HIT, BOOM! Studios
Stefano Gaudiano, THE WALKING MATI, Komik Gambar
Danny Miki, Komik BATMAN, DC
Brian Stelfreeze, DAY MEN, BOOM! Studios
Wade Von Grawbadger, KABEH-BARU-BARU, Komik Marvel

Colorist paling apik:

Jordan Bellaire, PRETTY DEADLY, Komik Gambar
Marte Gracia, KABEH-BARU X-MEN, Komik Marvel
Matt Hollingsworth, HAWKEYE, Komik Marvel
Brian Reber, KESATUAN, Hiburan Gegandhengan
Dave Stewart, HELLBOY: CIRCUS Tengah wengi, Komik Jaran Peteng

Kanggo ndeleng dhaptar lengkap, sampeyan mung kudu klik Terus maca...

Artis Sampul Paling Apik:

Goni Montes, TESTAMEN NEGERI CLIVE BARKER
Andrew Robinson, QUANTUM AND WOODY, Valiant Entertainment
Chris Samnee, DAREDEVIL, Komik Marvel
Fiona Staples, SAGA, Komik Gambar
Brian Stelfreeze, DAY MEN, BOOM! Studios

Bakat Anyar sing Janjeni Paling Anyar:

James Asmus, QUANTUM AND WOODY, Valiant Entertainment
Pere Perez, ARCHER AND ARMSTRONG, WARS HARBINGER, Hiburan Valiant
Victor Santos, POLAR: Saking SING SEJUK, PRESENSI Jaran Peteng, Komik Jaran Peteng
Jeff Stokely, SIX GUN GORILLA, BOOM! Studios
Chip Zdarsky, CRIMINAL SEX, Komik Gambar

Seri Anyar Paling Anyar:

AFTERLIFE WITH ARCHIE, Komik Archie
KUANTUM LAN KAYU, Hiburan Sing Gegandhengan
CRIMINAL SEX, Gambar
ENAM GUN GORILLA, BOOM! Studios
RISIKO SUICIDE, BOOM! Studios

Seri Paling Reguler utawa Terbatas:

ARCHER LAN ARMSTRONG, Hiburan Sing Gegandhengan
DAREDEVIL, Komik Marvel
HAWKEYE, Komik Marvel
HIT, BOOM! Studios
Penjaga MOUSE: Legenda Penjaga VOL. 2, Archaia
SAGA, Komik Gambar

Strip koran paling apik:

DICK TRACY, Joe Staton lan Mike Curtis, Layanan Media Tribune?
FOX TROT, Bill Amandemen, Universal Uclick
GET FUZZY, Darby Conley, Universal Uclick
MUTTS, Patrick McDonnell, Fitur King
THE PHANTOM, Tony DePaul lan Paul Ryan, King Fitur Sindikasi

Antologi Paling Apik:

PRESENTOR Jaran KAYENG, Komik Jaran Peteng
PENGAWAL MOUSE: LEGENDER VOLUME PENGAWAL 2, BOOM! Studios / Archaia
WILAYAH LUAR 3, Komik Gambar
SPERA, VOLUME 3, BOOM! Studios / Archaia
JAM ADVENTURE THRILLING, BOOM! Studios / Archaia

Album paling apik:

BATTLING BOY, Kapindho
CYBORG 009, Archaia
MARCH: BOOK ONE, Produksi Rak Paling Dhuwur
BEATLE kaping lima: CERITA EPSTEIN BRIAN, Komik Jaran Peteng
Alesan kanggo DRAGONS, BOOM! Studios / Archaia

Album sing diterbitake paling apik:

HARBINGER VOLUME 1: OMEGA RISING, Hiburan Gegandhengan
THE KILLER OMNIBUS VOLUME 1, Archaia
MOUSE SAVE VOL. 3: BLACK AX, BOOM! Studios / Archaia
POLARITAS, BOOM! Studios
RAINBOW IN THE Dark, SAGA LENGKAP, Katresnan Love lan Adam Withers

Nomer tunggal paling apik:

ADVENTURE TIME ANNUAL # 1, kaBOOM!
DEMETER, Diterbitake dhewe, Becky Cloonan
Kuciwo Dudu Mung Cium!, KEVIN KELLER # 10, Komik Archie
Saiki lan Saiki, DARK HORSE PRESENTS # 30, Komik Jaran Peteng
Pizza minangka Bisnisku, HAWKEYE # 11, Komik Marvel
RISIKO SUICIDE # 5, BOOM! Studios? UNITY # 1, Hiburan Sing Gegandhengan

Nyetak ulang paling apik:

BARNABY VOLUME 1, Fantagraphics
BUKU KOMIK TERBAIK: Nalika KOMIK PANGKUR-KUMUR ING NGANGGUNG, Buku Wastan Pawon / Jaran Peteng
KLASIK ROCK FRAGGLE VOLUME 2, BOOM! Studios / Archaia
MASTER VALIANT: NINJAK VOLUME 1 - AIR BLACK, Hiburan Valiant
MASTER VALIANT: SHADOWMAN VOLUME 1 ROH ING WENGI, Hiburan Valiant

Edisi Materi Asing Paling Apik:

Serangan ing TITAN, Kodansha
THE KILLER, VOLUME 4, BOOM! Studios / Archaia
SHOWA: SEJARAH JEPUN 1926-1939, Digambar lan Triwulanan
SUNNY, Tandha Viz
Dina iki minangka dina paling pungkasan ing wayah urip, Fantagrafi

Webcomic paling apik:

BATTLEPUG, Mike Norton, battlepug.com?
THE DREAMER, Lora Innes, thedreamercomic.com
GUNNERKRIGG PENGADILAN, Tom Siddell, gunnerkrigg.com
JL8, Yale Stewart, jl8comic.tumblr.com
TABLE TITANS, Scott Kurtz, Steve Hamaker, lan Brian Hurtt, tabletitans.com

Hadiah khusus kanggo humor ing komik:

James Asmus, QUANTUM AND WOODY, Valiant Entertainment
Ryan Lor, WAKTU ADVENTURE, KaBOOM!?
Dan Parent, KEVIN KELLER, Komik Archie
Fred Van Lente, ARCHER LAN ARMSTRONG, Hiburan Valiant
Jim Zub, SKullkickers, Komik Gambar

Penghargaan khusus kanggo keunggulan:

BUKU KOMIK TERBAIK: Nalika KOMIK PANGKUR-KUMUR TUMUR, John Lind, Buku Wastafel Dapur / Komik Jaran Peteng?
CYBORG 009, Stephen Christy, Archaia
PERANG HARBINGER, Josh Johns lan Warren Simons, Hiburan Valiant
JAM ADVENTURE THRILLING, Joe LeFavi, BOOM! Studios / Archaia
UNITY, Alejandro Arbona, Josh Johns, lan Warren Simons, Valiant Entertainment

Publikasi Biografi, Sejarah utawa Jurnalistik Terbaik:

AL CAPP: Urip Kanggo KONTRARI, Denis Kitchen, Bloomsbury
KRONIK BUKU KOMIK AMERIKAN: taun 1950-an, Publikasi kaping loro
ART OF RUBE GOLDBERG, Jennifer George, Abrams ComicArts
CO-MIX: RETROSPEKTIF KOMIK, GRAFIS, LAN GARIS, Art Spiegelman, Digambar lan Kuartal
BEATLE kaping lima: CERITA EPSTEIN BRIAN, dening Vivek J. Tiwary, Andrew C. Robinson, lan Kyle Baker, Horse Dark
MARCH: BOOK ONE, John Lewis, Andrew Aydin, lan Nate Powell, Produksi Rak Paling Dhuwur

Publikasi Asli Paling apik kanggo Maca Enom:

WAKTU ADVENTURE, KaBOOM! Studios?
BATTLING BOY, Kapindho
G-MAN: MENDAHARI, Komik Gambar
MONSTER ing gubug, Produksi rak paling ndhuwur
ANAK KANG NGURIPI, Kilat Botol


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.