Wis ana calon kanggo Eisner 2009

Eisner Award 2004

Liwat komik, kita nampa nominasi taun iki ing prestise Penghargaan Eisner (kaya sing asring diandharake marang wong awam jagad buku komik, Oscar komik). Lan sing nominasi yaiku…

CERITA PENDEK PISAN

- "Ukuran Nyata" dening Chris Ware, ing Kramers Ergot 7 (Buenaventura Press)
- "Perang Chechen, Wanita Chechen," dening Joe Sacco, ing I Live Here (Pantheon)
- "Freaks," dening Laura Park, ing Superior Showcase # 3 (AdHouse)
- "Glenn Ganges in 'Pulverize,'" dening Kevin Huizenga, ing Ganges # 2 (Fantagraphics)
- "Murder He Wrote," dening Ian Boothby, Nina Matsumoto, lan Andrew Pepoy, ing The Simpsons 'Treehouse of Horror # 14 (Bongo)

SERI REGULAR PALING LUCU

- Kabeh Bintang Superman, dening Grant Morrison lan Frank Quitely (DC)
- Fabel, dening Bill Willingham, Mark Buckingham, Steve Leialoha, Niko Henrichon, Andrew Pepoy, lan Peter Gross (Vertigo / DC)
- Monster Naoki Urasawa, dening Naoki Urasawa (Viz)
- Thor, dening J. Michael Straczynski, Olivier Coipel, Mark Morales, lan liya-liyane (Marvel)
- Usagi Yojimbo, dening Stan Sakai (Horse Peteng)

SERI TERBATAS TERBAIK

- Groo: Neraka ing Bumi, dening Sergio Aragonés lan Mark Evanier (Jaran Peteng)
- Hellboy: Wong Bengkok, dening Mike Mignola lan Richard Corben (Jaran Peteng)
- Locke & Key, dening Joe Hill lan Gabriel Rodriguez (IDW)
- Omega the Unknown, dening Jonathan Lethem, Karl Rusnak, lan Farel Dalrymple (Marvel)
- Rolas, dening J. Michael Straczynski lan Chris Weston (Marvel)

SERI BARU TERBAIK

- Air, dening G. Willow Wilson lan MK Perker (Vertigo / DC)
- Gema, dening Terry Moore (Abstract Studio)
- Manungsa wesi sing ora bisa dikalahkan, dey Matt Fraction lan Salvador Larocca (Marvel)
- Madame Xanadu, dening Matt Wagner, Amy Reeder Hadley, lan Richard Friend (Vertigo / DC)
- Prajurit Ora dingerteni, dening Joshua Dysart lan Alberto Ponticelli (Vertigo / DC)

Publikasi paling apik kanggo bocah-bocah

- Jimat, Buku 1: The Stonekeeper, DE Kazu Kabuishi (Scholastic Graphix)
- Cowa! Saka Akira Toriyama (Viz)
- Putri ing Wengi Tengah, DE Andi Watson (Gambar)
- Stinky, DE Eleanor Davis (RAW Junior)
- Titan Titans, DE Art Baltazar lan Franco (DC)

Publikasi sing paling apik kanggo wong enom

- Coraline, dening Neil Gaiman, diadaptasi dening P. Craig Russell (Buku Anak-anak HarperCollins)
- Dendam Crogan, dening Chris Schweizer (Oni)
- Tanggi sing Apik, Buku 1: Kin, dening Holly Black lan Ted Naifeh (Scholastic Graphix)
- Rapunzel's Revenge, dening Shannon, Dean Hale lan Nathan Hale (Buku Anak-anak Bloomsbury)
- Skim, dening Mariko Tamaki lan Jillian Tamaki (Buku Groundwood)

POST HUMOR TERBAIK

- Edisi Pulp Arsenik Lullaby No Zero, dening Douglas Paszkiewicz (Arsenik Lullaby)
- Chumble Spuzz, dening Ethan Nicolle (SLG)
- Herbie Archives, saka "Sean O'Shea" (Richard E. Hughes) lan Ogden Whitney (Horse Peteng)
- Petey lan Pussy, dening John Kerschbaum (Fantagraphics)
- Wondermark: Jenggot Rama Kita, dening David Malki (Jaran Peteng)

ANTHOLOGI TERBAIK

- Antologi Fiksi Grafis, Kartun, lan Crita Sejati, vol. 2, disunting dening Ivan Brunetti (Yale University Press)
- Komik Amerika Terbaik 2008, disunting dening Lynda Barry (Houghton Mifflin)
- Tato Buku Komik: Seni Narasi sing Diilhami dening Lirik lan Musik Tori Amos, disunting dening Rantz Hoseley (Gambar)
- Kramers Ergot 7, disunting dening Sammy Harkham (Buenaventura Press)
- Presentasi Kuda Peteng MySpace, disunting dening Scott Allie lan Sierra Hahn (Kuda Peteng)

KOMIK DIGITAL paling apik

- Bodyworld dening Dash Shaw
- Temokake, dening Carla Speed ​​McNeil
- Rajapati Lady, dening Eliza Frye
- Ngomong Ora Ala: Melankolis Ruang Meksiko, dening Elan Trinidad
- Vs, dening Alexis Sottile lan Joe Infurnari

Pakaryan paling apik adhedhasar kasunyatan sing sejatine

- Perang Alan, DE Emmanuel Guibert (Kapindho)
- Pil Biru: Crita Cinta Positif, DE Frederik Peeter (Houghton Mifflin)
- Fishtown, DE Kevin Colden (IDW)
- Pembunuhan Keuangan Abad XX: Anak Lindbergh, Dening Rick Geary (NBM)
- Apa Iku, Dening Lynda Barry (Digambar & Triwulanan)

ALBUM TERBAIK (ASLI)

- Perang Alan, dening Emmanuel Guibert (Kapindho)
- Paul Goes Fishing, dening Michel Rabagliati (Digambar & Triwulanan)
- Skim, dening Mariko Tamaki Y Jillian Tamaki (Buku Groundwood)
- Telek Aku Kabeh, dening Nate Powell (Rak Paling Atas)
- Telung Bayangan, dening Cyril Pedrosa (Kapindho)

ALBUM TERBAIK (KOMPILASI)

- Buku Berlin 2: Kutha Asap, dening Jason Lutes (Digambar & Triwulanan)
- Hellboy Library Edition, jilid. 1 lan 2, dening Mike Mignola (Horse Peteng)
- Sam & Max Surfin 'edisi ulang taun Highway HC, dening Steve Purcell (Telltale Games)
- Pencakar langit Midwest, dening Joshua W. Cotter (AdHouse)
- Akademi Payung, vol. 1: Edisi deluxe Suite Apocalypse, dening Gerard Way lan Gabriel Bá (Horse Peteng)

PROYEK UTAWA KOLEKSI ARKIB-PALING PISAH

- Annie Orphan Cilik sing Lengkap, dening Harold Grey (IDW)
- Penjelasan, dening Jules Feiffer (Fantagraphics)
- Little Nemo ing Slumberland, Minggu Luwih Apik, dening Winsor McCay (Sunday Press Books)
- Scorchy Smith lan Seni Noel Sickles (IDW)
- Willie & Joe, dening Bill Mauldin (Fantagraphics)

PROYEK UTAWA KOLEKSI BUKU KOMIK TERBAIK

- Kerusakan: Potret Artis minangka% @ & * Sing Enom! Saka Art Spiegelman (Pantheon)
- Arsip Serem, Saka macem-macem seniman (Kuda Gelap)
- Elektra Omnibus, dening Frank Miller lan Bill Sienkiewicz (Marvel)
- Good-Bye, dening Yoshihiro Tatsumi (Digambar & Triwulanan)
- Herbie Archives, saka "Sean O'Shea" (Richard E. Hughes) lan Ogden Whitney (Horse Peteng)

EDISI AMERIKAN MATERI INTERNASIONAL TERBAIK

- Perang Alan, dening Emmanuel Guibert (Kapindho)
- Gus lan Geng, dening Chris Blain (Kapindho)
- Musketeer Pungkasan, dening Jason (Fantagraphics)
- Kucing Rabi 2, dening Joann Sfar (Pantheon)
- Tamara Drewe saka Posy Simmonds (Mariner / Houghton Mifflin)

EDISI AMERIKAN TERBAIK MATERI INTERNASIONAL-JEPANG

- Bocah Mripat Kucing, dening Kazuo Umezu (Viz)
- Dororo, dening Osamu Tezuka (Vertikal)
- Monster Naoki Urasawa, dening Naoki Urasawa (Viz)
- Nggoleki Prawan sing Ilang, dening Jiro Taniguchi (Fanfare / Ponent Mon)
- Solanin, dening Inio Asano (Viz)

SCRIPTWRITER TERBAIK

- Joe Hill: Kunci & Kunci (IDW)
- J. Michael Straczynski: Thor, Rolas (Marvel)
- Mariko Tamaki: Skim (Buku Groundwood)
- Matt Wagner: Zorro (Dinamit); Madame Xanadu (Vertigo / DC)
- Bill Willingham: Fabel, House of Mystery (Vertigo / DC)

ARTIS LENGKAP TERBAIK

- Ricky Geary: Keuangan Rajapati Abad XX: Anak Lindbergh (NBM); J. Edgar Hoover (Bukit & Wang)
- Emmanuel Guibert: Perang Alan (Kapindho)
- Jason Lutes: Berlin (Digambar & Triwulanan)
- Cyril Pedrosa: Telung Bayangan (Kapindho)
- Nate Powell: Ngulu Teluk (Rak Ndhuwur)
- Chris Ware: Perpustakaan Novelty Acme (Acme)

DRAWER / INKER UTAWA DRAWER / TEAM INGERS

- Gabriel Bá: Akademi Payung (Jaran Peteng)
- Mark Buckingham / Steve Leialoha: Fabel (Vertigo / DC)
- Olivier Coipel / Mark Morales: Thor (Marvel)
- Guy Davis: BPRD (Jaran Peteng)
- Amy Reeder Hadley / Richard Friend: Madame Xanadu (Vertigo / DC)
- Jillian Tamaki: Skim (Buku Groundwood)

PAINTER / ARTIS MULTIMEDIA TERBAIK

- Lynda Barry: Apa Sing (Digambar & Kuartal)
- Eddie Campbell: Monsieur Leotard sing Luar Biasa Luar Biasa (Kapindho)
- Enrico Casarosa: Babad Venesia (Ateliér Fio / AdHouse)
- Scott Morse: Macan! Macan! Macan! (Jendela Abang)
- Jill Thompson: Magic Trixie, Magic Trixie Sleeps Over (Buku Anak-anak HarperCollins)

PORTADIST paling apik

- Gabrial Bá: Casanova (Gambar); Akademi Payung (Jaran Peteng)
- Jo Chen: Buffy the Vampire Slayer, Serenity (Jaran Peteng); Pelarian (Marvel)
- Amy Reeder Hadley: Madame Xanadu (Vertigo / DC)
- James Jean: Fabel (Vertigo / DC); Akademi Payung (Jaran Peteng)
- Matt Wagner: Zorro (Dinamit); Grendel: Lah Sétan (Jaran Peteng)

COLORIST TERBAIK

- Steve Hamaker: Balung: Lingkaran Ghost, Balung: Pemburu Harta (Scholastic Graphix)
- Trish Mulvihill: Joker (DC), 100 Peluru (Vertigo / DC)
- Staples Val: Pidana, Nyamar (Ikon Marvel)
- Dave Stewart: Abe Sapien: Tenggelam, BPRD, The Goon, Hellboy, Solomon Kane, Akademi Unbrella (Horse Dark); Kantong Awak (Gambar); Kapten Amerika: Putih (Marvel)
- Chris Ware: Perpustakaan Novelty Acme # 19 (Acme)

MARKER TERBAIK

- Faryl Dalrymple: Omega: The Unknown (Marvel)
- Jimmy Gownley: Aturan Amelia! (Renaissance)
- Scott Morse: Macan! Macan! Macan! (Jendela Abang)
- Nate Powell: Ngulu Teluk (Rak Ndhuwur)
- Chris Ware: Perpustakaan Novelty Acme # 19 (Acme)

KOMIK TERBAIK PABRIKASI PERIODIK sing gegandhengan

- Sumber daya Buku Komik, diprodhuksi dening Yunus Weiland
- Jurnal Komik, disunting dening Gary Groth, Michael Dean, lan Kristy Valenti (Fantagraphics)
- Reporter Komik, diprodhuksi dening Tom Spurgeon lan Jordan Raphael
- Komik Komik, disunting dening Timothy Hodler lan Dan Nadel (PictureBox)

BOOK paling apik babagan komik

- Bill Mauldin: A Life Up Front, dening Todd DePastino (Norton)
- Sikat karo Passion: Seni lan Urip Dave Stevens, disunting dening Arnie lan Cathy Fenner (Underwood)
- Gambar Gambar lan Nulis Gambar, dening Jessica Abel lan Matt Madden (Kapindho)
- Kirby: King of Comics, dening Mark Evanier (Abrams)
- Wewelak Sepuluh Sen: Ajrih-Buku Komik Gedhe lan Cara Ngowahi Amerika, dening David Hajdu (Picador / Farrar, Straus & Giroux)

DESAIN PABLIKASI TERBAIK

- Kerusakan: Potret Artis minangka% @ & * enom! dirancang dening Art Spiegelman (Pantheon)
- Tato Buku Komik, dirancang dening Tom Muller, Arahan Seni dening Rantz Hoseley (Gambar)
- Edisi Perpustakaan Hellboy, dirancang dening Cary Grazzini lan Mike Mignola (Horse Peteng)
- Apa Iku, dirancang dening Lynda Barry (Digambar & Triwulanan)
- Willie lan Joe, dirancang dening Jacob Covey (Fantagraphics)


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.