Wilkie Collins. Pengetan kelairane. Frasa sing dipilih

Wilkie Collins. Frasa mengeti lair

Wilkie collins ana novelis Inggris banget populer, dramawan lan penulis crita cekak ing wektu kang, sukses kang uga bareng karo kancane Charles Dickens. Lan dina iki kita ngrayakake mengeti amarga ing Januari 8 saka 1824 ing London. Banget produktif, dheweke nulis 27 novel, luwih saka 60 crita cekak, sawetara 14 sandiwara, lan luwih saka 100 karya nonfiksi. Dheweke dianggep minangka salah sawijining pangripta genre novel detektif lan karya sing ditandatangani kayata watu rembulan, mbok menawa paling misuwur Lady ing putih, Bojo lan bojo, Basil o Armadale, ing antarane akeh. Kanggo ngelingake sampeyan, iki pilihan saka phrases dipilih.

Wilkie Collins - Pamilihan Frasa

Lady ing putih (1860)

  • Ana telung perkara sing ora bisa ditindakake dening para mudha generasi iki. Padha ora bisa rasa anggur, padha ora bisa muter whist, lan padha ora bisa muji lady uga.
  • Eluhe mili ing raine. Tangane dheg-dhegan njaluk tulung meja kanggo nyukupi awake dhewe, dene tangane nggegem tangane liyane marang aku. Aku njupuk antarane mine, squeezing kuwat. Sirahku ambruk ing tangan sing adhem iku. Eluhku teles lan lambeku nempel marang dheweke. Iku ora kissing katresnan. Iku kontraksi saka sangsara nekat.
  • Ora ana wong lanang sing wicaksana sing wani duwe ijol-ijolan subtle karo wong wadon tanpa disiapake.
  • Tembung kita koyone gigantic nalika padha bisa cilaka kita lan pygmy nalika padha nyoba kanggo nindakake kita layanan apik.
  • Aku ora luwih saka wreck gemeter disandangi lan dandan kanggo katon kaya wong.

Bojo lan bojo (1870)

  • "Apa kowe ora ngremehake wong wadon kaya aku?" Krungu pitakon kasebut, Arnold ngelingi kanthi katresnan siji-sijine wanita sing bakal dadi suci ing salawas-lawase, yaiku wanita saka dhadhane dheweke nampa urip. Apa ana wong lanang sing bisa nganggep ibune lan ngremehake wong wadon?
  • Wong wadon loro - siji supaya magnificently disandangi, liyane supaya prasaja; siji ing kaluhuraning kaendahane, liyane layu lan ngrusak kesehatane; siji karo masyarakat ing kaki dheweke, liyane penjahat sing manggon ing bayangan inhospitable saka reproach, wong wadon loro padha pandeng-pandengan pasuryan kanggo pasuryan lan ijol-ijolan busur kadhemen lan bisu karo wong liyo salam saben liyane.

kangen miss finch (1872)

  • Nalika kapercayan antarane wong loro sing tresna siji liyane ilang, kabeh liyane bakal ilang bebarengan. Wiwit wektu iku, dheweke nemoni kahanan sing padha kaya wong loro sing ora kenal lan kudu netepi tata krama.
  • Yen aku mati, ora ana sing ngerti. Pejahku ora bakal nuntun wewayanganing rasa sedhih marang uripe wong loro, lan uga uripmu. Lali aku lan ngapura aku. Aja kelangan, kaya aku, pangarep-arep sing paling mulya saka kabeh, pangarep-arep ing urip dhewe lan ing mangsa ngarep.

Moonstone (1868)

  • Aku bakal ngucapake pamit marang jagad iki sing wis ngilangi rasa seneng sing diwenehake marang wong liya. Aku bakal ngucapake pamit kanggo urip sing mung sethithik kebecikan saka sampeyan bisa nggawe maneh apik kanggo aku. Aja ngukum aku, Pak, kanggo pungkasan iki.
  • "Beri aku geni, Betterdge." Apa bisa dibayangake yen ana wong sing, sawise ngrokok nganti pirang-pirang taun kaya aku, ora bisa nemokake kabeh sistem perawatan sing kudu diwenehake marang wanita, ing ngisor kasus rokok? Tindakake aku kanthi ati-ati lan aku bakal mbuktekake babagan iki kanthi rong tembung. Sampeyan milih, contone, cerutu; sampeyan nyoba lan sampeyan ora seneng. Apa sing sampeyan tindakake? Sampeyan mbuwang lan nyoba liyane. Saiki, deleng aplikasi sistem. Sampeyan milih wong wadon, nyoba dheweke, lan dheweke ngilangi atimu. Bodho! , sinau saka rokok. Buang dheweke lan coba siji liyane!
  • Wong kadonyan bisa nyukupi kabeh kemewahan. Wong miskin ora ngrasakake hak istimewa kaya ngono.

Basil (1852)

  • Ana sawetara wong sing ora meneng-menengan ngliwati momen-momen perasaan sing kuat, wektu-wektu sing, ing tengah-tengah trivialities lan kemunafikan masyarakat modern, gambar wanita sing murni, lugu, loman, tulus ditampilake ing pikirane; wong wadon sing emosi tetep anget, bisa nggawe kesan, lan tresno lan simpati isih bisa katon ing tumindak lan kanthi mangkono menehi werna kanggo pikirane; wong wadon sing bisa kita pasangi iman lan kapercayan sing lengkap kaya-kaya kita isih bocah, sing ora duwe pangarep-arep kanggo nemokake cedhak pengaruh hardening donya iki, sing arang banget kita goleki kajaba ing panggonan sing sepi lan adoh, ing deso. , ing misbyah deso cilik lan adoh, ing pinggiran masyarakat, antarane alas lan crops, ing sepi lan adoh bukit. Semono uga adhiku.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.