Megan Maxwell. Wawancara karo penulis novel romansa laris

Photography: Situs Web Resmi Megan Maxwell.

Megan maxwell wis suwe panen hits lan nonton. Panulis isih a fenomena penerbitan karo ora akeh sadurunge utawa padha karo jinis, ing novel romansa / erotis, a jender Sanajan diremehake kadang dheweke ora mandek menehi bathi utawa kanggo nglumpukake penggemar anyar. Nanging katresnan biasane dadi nilai sing aman, lan ing wektu sing angel kaya sing kita alami, iku uga kudu banget. Dina iki Megan Maxwell menehi kula iki Interview ngendi kita ngomong babagan kabeh sethithik lan menehi kita kemajuan saka dheweke novel anyar, dijadwal metu november. Aku seneng banget karo dedikasi, kabecikan lan wektu sing kita kabeh ngerti yen regane penting banget kanggo panulis, lan luwih-luwih yen produktif kaya dheweke.

Megan maxwell

Kanthi sawetara taun wis ana ing ndhuwur penulis nasional (ing kene ana bedane jinis) novel romantis lan erotis, nanging wani karo kabeh. Fenomena lan hoarder penggemar manut (ora ing kene) sing tansah ngenteni cicilan anyar kanthi pengabdian. Yaiku meh 50 buku wis diterbitake, lan karir isih ing ndhuwur lan saya dhuwur. Irah-irahan kaya seri de Takon apa wae sing sampeyan karepake, Prajurit Maxwell, Tibakno sopo aku, Lan sampeyan? o Aku erim zimmerman, uga budidaya ing crita (Kandhani bengi iki), gelombang chic surem. Lan, ing tengah, dheweke wis duwe koleksi sing apik penghargaan lan penghargaan menang.

Ngelingi awake dhewe a ngalamun, tanpa mangu-mangu ngimpi Megan Maxwell luwih bisa kawujud. Nanging ing mburine yaiku wiwitan ing kana kulawarga lan kanca-kanca nindakake perkara sing akeh kanggo ngajak dheweke ngirim. Banjur dheweke main akeh komitmen lan kerja, lan kepinginan kanggo terus lan ora nyerah nganti entuk, kaya sing dicritakake ing wawancara iki. Rahasia sukses? Mesthi ora liya yaiku pakaryan kasebut.

Wawancara karo Megan Maxwell

Warta Sastra: Apa sampeyan ngelingi buku pisanan sing diwaca? Lan crita pisanan sing sampeyan tulis?

Megan Maxwell: Buku Pisanan sing Dakwaca Aku ora kelingan. Nalika aku isih cilik, ibuku tuku akeh lan ya nalika semana aku seneng banget karo salah sawijining klompok kanca sing diarani Wong lima.

La crita pertama sing dak tulis yaiku Meh novel, lan aku seneng banget, sawise iku akeh sing ngetutake.

AL: Apa buku pisanan sing nggumunake sampeyan lan kenapa?

MM: Buku pisanan sing nggumunake aku lan sing paling disenengi yaiku Nylametakedening Julie Garwood, lan amarga liwat lirike, aku nyelehake aku ing jagad sing beda karo sing dingerteni lan aku dadi tresna.

AL: Sapa sing dadi penulis favoritmu? Sampeyan bisa milih luwih saka siji lan saka kabeh jaman.

MM: Julie Garwood, Rachel GibsonSusan Elizabeth Phillips, KarenMarie moning, Etc.

AL: Apa karakter ing buku sing sampeyan pengin ketemu lan digawe?

MM: Y Bodanan brodick, watake Nylametake. Aku seneng nggawe, nanging tanpa mangu-mangu!ngerti dheweke! (LOL!)

AL: Apa hobi nalika nulis utawa maca?

MM: Nalika semana nulis, lebokake sandi musik. Ing wektu saka Lear, sing bisu.

TO THE: Lan papan lan wektu sing disenengi kanggo nindakake?

MM: Kanggo nulis, sandi kantor kapan wae. Kanggo maca, ing kursi tangan ing wayah sore utawa ing amben sadurunge turu.

AL: Panulis utawa buku apa sing nyebabake karya sampeyan dadi panulis?

MM: Sapa wae sing wis dak sebat dadi jenengku favorit.

AL: Genre favorit sampeyan?

MM: Romantis. Aku seneng!

AL: Saiki maca apa? Lan nulis?

MM: Aku nulis novel sabanjure. Sing metu november lan bakal disebut Ngenteni apa maneh?, mula aku nulis lan maca!

AL: Kepiye sampeyan ndeleng babagan penerbitan kanggo akeh penulis utawa pengin diterbitake?

MM: Panorama saiki yaiku luwih apik saka sawetara taun kepungkur. Paling ora, saiki penerbit Spanyol ndeleng kita kanthi beda-beda, sing sadurunge ora ndeleng kita, lan dheweke menehi kesempatan sing sadurunge ora diparingake. Dadi, terusake! Nyerah pancen pengecut lan kita ora!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)