Wawancara karo panulis lan detektif pribadi Rafael Guerrero

Dina iki aku ngomong karo dheweke panulis lan detektif pribadi (utawa detektif pribadi lan panulis) Gambar placeholder Rafael Guerrero. Panulis Madrid iki njawab kanthi apik 10 pitakon ing wawancara iki. Ing acara peluncuran novel paling anyar, Aku detektif (wis nomer papat), kita ngerti luwih akeh babagan panulis novel kejahatan iki kanthi tampilan detektif daging lan getih. Wiwit saiki Aku seneng karo wektu lan kolaborasi sampeyan.

Sapa Rafael Guerrero?

Saka Madrid, Rafael Guerrero yaiku detektif pribadi, profesor universitas lan kriminologis dening Universitas Complutense. Dheweke uga sing ngatur Grupo Agency World Inv, agensi detektif perusahaan swasta ing Madrid kanthi layanan ing saindenging wilayah nasional sing uga melu ing kancah internasional. Klien dheweke kalebu perusahaan, pengacara lan individu.

Apa sing ditindakake? Dadi wiwit tindak lanjut, goleki wong sing ilang, bocah cilik sing lolos, lsp.. Dheweke uga nawakake layanan keamanan pribadi uga ngawasi.

Wiwit taun 1992 Guerrero wis ngatasi pirang-pirang kasus lan duweke Asosiasi Detektif Dunia ing Amerika Serikat, saliyane dadi mitra kolaborasi saka IAsosiasi Polisi InternasionalLan uga ana wektu kanggo dadi penulis lan wis nerbitake ttelung novel jinis kelamin ireng, mesthi. Kanthi ngerteni luwih akeh babagan perkara kasebut, kaya sing kita waca.

Melu tumindak, omongan utawa rapat apa wae sing ana gandhengane karo investigasi pribadi lan novel kriminal tanah air, sing biasane nyoba demystify profesi sing mesthi wae angel ngilangi lampu kilat lan daya tarik sing bisa ditindakake.

Novel yaiku: Prajurit Antarane Falcon, Aku mati lan aku bali lan Ultimatum. Dheweke wis duwe prolog babagan perawakan sing dikenang Paco Camarasa. Lan dheweke nuduhake profesi sing dipilih karo profesine sastra ngowahi ego kanggo ngobrol karo kita lan nyritakake babagan jagad kasebut saka tampilan lan posisi tangan pertama. Dina sabanjuré 26 wulan iki nyedhiyakake kaping papat, Aku detektif.

Ing wawancara iki Rafael Guerrero mangsuli aku 10 pitakon prasaja lan klasik kanggo rincian umum cilik babagan buku lan penulis favorit, pengaruh, lintasan lan proyek.

Interview

  1. Apa sampeyan ngelingi buku pisanan sing diwaca? Lan crita pisanan sing sampeyan tulis?

Yo bener. Yaiku Odyssey, saka Homer. Aku yakin manawa saka bacaan kasebut diwiwiti semangat lelungan lan bisa uga kanggo diwaca. Crita pisanan sing dakkirim yaiku Pahlawan ing Antarane Falcon - Diary saka Detektif Pribadi. Novel pertamaku sing ditulis taun 2010.

  1. Apa buku pisanan sing nggumunake sampeyan lan kenapa?

Cahyadening Stephen King. Aku kelingan maca lan wedi mati. Karya seni ing genre horor.

  1. Sapa penulis favorit sampeyan? Sampeyan bisa milih luwih saka siji lan saka kabeh jaman.

Manuel Vazquez Montalban ing genre noir. Aku uga maca akeh tes lan aku milih Fernando Trías de Bes lan María Jesús Álava Reyes. Ana akeh penulis!

  1. Karakter apa ing buku sing sampeyan pengin ketemu lan digawe?

A James Bond karo Ian Fleming. Aku pengaruhe banget karo novel-novele babagan agen rahasia terkenal.

  1. Apa mania babagan nulis utawa maca?

Aku nulis ing wayah wengi, Aku duwe disiplin wesi supaya bisa ngrampungake novel. Aku kudu dewekan lan konsentrasi banget. Sajrone dina, aku nglumpukake kabeh cathetan sing kalebu ing plotku. Maca mesthi wayah sing nyenengake.

  1. Lan papan lan wektu sing disenengi kanggo nindakake?

En kantor omahku, tanpa swara, tanpa pesen lan tanpa sapa-sapa kajaba aku lan komputer.

  1. Panulis utawa buku apa sing nyebabake karya sampeyan dadi panganggit?

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, Ian Fleming. Ing pesawat liyane Juan Madrid, Frederic Beigbeder, Charles Bukowski...

  1. Apa genre favorit sampeyan?

Genre ireng lan polisi. Uga esai, ing ndhuwur kabeh, psikologi lan kriminologi.

  1. Apa sing sampeyan waca saiki? Lan nulis?

Aku lagi maca Pembunuh kaping pirang-pirangdening Vicente Garrido. Aku bubar nulis novel kaping papat, Aku, Detektif, nanging Aku ora nate mandheg nulis, bisa uga ulasan utawa crita sing takon kula kanggo publikasi utawa blog khusus ing jinis ireng.

  1. Miturut sampeyan, kepiye adegan penerbitan kanggo akeh penulis utawa pengin diterbitake?

Kaya kabeh jaman saiki, angel, nanging mung ana siji cara: nulis lan ngapikake saben dina. Minangka guru yogaku ujar, "apa sing kudu teka bakal teka."


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)