Warta sastra Seix Barral: Maret 2017

warta-sastra-enem-barral-portadaa

Iki minangka artikel kaping telu lan pungkasan sing nuduhake babagan anyar sastra sing diwenehake ing Editorial Seix Barral. Sawetara dina kepungkur, kita menehi kabar babagan wulan Januari lan wingi iku wulan Februari. Dina iki, kita nggawa warta literatur Seix Barral: Maret 2017.

Warta Maret, 2017

Iki minangka warta sabanjure sing bakal dirilis Editorial Seix Barral ing Maret ngarep:

  • "Pertahanan" dening Gabi Martínez.
  • "Mortal tetep" dening Donna Leon.
  • "Hukum alam" ngetung dening Ignacio Martínez de Pisón nalika duwe informasi.

"Pertahanan" dening Gabi Martínez

sastra-warta-wengi-martinez

Novel adhedhasar luar biasa crita sejatine dhokter sing nandhang penyakit kasebut, dheweke nyelidiki lan nggerakkan komunitas medis kanggo mbuktekake.

Gabi Martínez nggawe crita sejatine Dr. Escudero, ahli saraf sing ngalami kegilaan nalika nyoba ngrusak wong sing dikasihi. Sawise salah diagnosa, dheweke dirawat dening kanca-kancane ing rumah sakit kejiwaan lan nampa perawatan penyakit mental sing ora diduweni. Sawise pirang-pirang taun ing limbo, lan amarga ora mesthi, dheweke wiwit pulih. Dheweke ngatur praktik obat maneh lan, kanthi kasempatan sing luar biasa, dheweke ngerteni yen nandhang penyakit neurologis sing anyar: penyakit otoimun langka sing dheweke dhewe wis nyelidiki.

"Sisa Mortal" dening Donna Leon

Amerika Serikat lair lan Venice adhedhasar kriminal

Panulis Donna Leon nyedhiyakake buku paling anyar: "Mortal tetep", ing kana dheweke menehi kita kasus anyar saka Brunetti sing ora salah. Buku-bukune, dheweke dianugerahi Penghargaan Carvalho 2016, wis diterbitake ing telung puluh papat negara lan minangka fenomena kritik lan penjualan ing saindenging Eropa lan Amerika Serikat.

Brunetti sing salah kaprah butuh preinan. Ing babagan iki, dhokter lan garwane, Paola, setuju, sing wis ngyakinake bojone supaya bisa lungguh sawetara ing omah kulawarga ing pulau Sant'Erasmo, ing laguna Venesia. Komisaris kasebut rencana istirahat ing kasepen, maca buku lan dayung supaya ora adoh saka kantor. Sawise tekan kana, dheweke kekancan karo Davide Casati, wong sing ngurus omah, wong sing tangguh lan aneh sing mung peduli karo siji perkara wiwit tiwas garwane: ngurus lebah sing ilang ing saindenging wilayah. amarga ana sawetara kedadeyan sing ora bisa dingerteni.

Nalika awak navigator ahli sing ngerti kepuloan nganti milimeter katon mati klelep ing banyu laguna, Brunetti bakal menehi tim kanggo ngrampungake kasus sing keseimbangan alami ekosistem kasebut dadi resiko.

«Hukum alam» dening Ignacio Martínez de Pisón

sastra-warta-ignacio-martinez-de-pison

Ignacio Martínez de Pisón wis nampa akeh penghargaan sastra amarga sawetara bukune: Award Casino de Mieres kanggo bukune «Kelembutan Naga» (1984); Penghargaan San Clemente 2009 lan Penghargaan Giuseppe Acerbi 2012 kanggo novel "Untu susu" (2008); Penghargaan Kritikus 2011, sing Award Ciutat de Barcelona 2012, sing Penghargaan Sastra Aragonese 2011 lan Hadiah Hislibris kanggo Sastra Sejarah 2011 kanggo bukune "Sesuk"(2011); Penghargaan Narasi Nasional 2015 y Penghargaan Cálamo Book of the Year 2014 kanggo bukune "Reputasi sing apik."

Babagan Ignacio Martínez de Pisón, wartawan lan panulis liyane ujar:

  • "Novelis sejati, ahli warise Pío Baroja lan Pangirim, John Cheever lan Patrick Modiano, utawa Mario Vargas Llosa ... Makhluk kasebut nyebarke bebener, kebenaran literatur lan kasunyatan sing penting"dening Antón Castro, Heraldo de Aragón.
  • "Novelis banget, salah sawijining hebat"dening Enrique Vila-Matas.
  • «Ing divisi pertama narator»dening Ricardo Senabre, El Cultural.
  • "Pendongeng sing apik banget […] Karo dheweke melu istirahat historiografi lan godaan biadab kanggo nggawe novel sejarah"dening Jordi Gracia, Babelia.
  • "Antarane Marsé lan Mario Vargas Llosa", Esquire.

"Hukum alam" Iki kalebu judhul taun-taun ing endi pembangunan legislatif wiwit dibangun, kanthi kontradiksi terbuka karo wektu sing suwe ora ana kebetulan antarane hukum lan keadilan.

Yen sampeyan seneng artikel iki, supaya sampeyan ngerti kabeh warta sing bakal diterbitake dening penerbit sing padha, ayo ngerti ing bagean komentar. Yen, ing tangan liyane, sampeyan seneng, nanging sampeyan uga kasengsem karo penerbit cilik utawa kurang misuwur, kita uga pengin ngerti ...

Yen ora maca nganti 2017, Sugeng Warsa Enggal!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.