Warta sastra Seix Barral: Januari 2017

editorial-news-enem-barral-sampul

Salah sawijining penerbit sing paling disenengi yaiku tanpa mangu-mangu Enem Barral: kanggo kebersihan ing edhisi, kanggo kesederhanaan, kanggo pilihan critane kanggo diowahi ... kabar sing bakal diwenehake menyang wulan Januari ngarep. Apa sampeyan seneng omah penerbitan Seix Barral utawa ora, bisa uga kalebu ing novel anyar iki sampeyan bakal nemokake buku favorit sampeyan sabanjure. Sopo ngerti!

Anyar kanggo Januari, 2017

Iki minangka warta sing bakal dirilis Seix Barral ing wulan Januari:

  • "Pakaryan lengkap" dening Carson McCullers.
  • "Prolog kanggo perang", dening Iván Repila.
  • "Sepur sing dijaga kanthi ketat", dening Bohumil Hrabal.
  • "George Orwell Kanca Kanca" dening Adam Johnson.
  • "Dadi utawa ora dadi (awak)", dening Santiago Alba Rico.

"Pakaryan lengkap" dening Carson McCullers

Carson McCullers minangka salah sawijining penulis narasi Amerika kontemporer, klasik sing ora bisa dibantah sing nuwuhake kekuwatan lan tragedi jiwane manungsa sing ora bisa ditandingi lan ngerti carane madhangi kerapuhan lan kaagungan sing bisu kaya ora ana sing liya. Jagad Carson McCullers sing gela, ora duwe pengarep-arep lan kanthi puisi, ujare Edith Sitwell, warisan "panulis transendental." Pakaryanipun wis ngrayu generasi maca, dene para kritikus ngangkat dheweke dadi alas klasik kaping rong puluh.

Karya lengkap iki kalebu buku ing ngisor iki:

  1. "Balada kopi sedhih", 168 kaca.
  2. "Refleksi ing mripat emas", 144 kaca.
  3. "Jam tanpa tangan", 288 kaca.
  4. "Napas swarga", 704 kaca.

editorial-news-seix-barral-januari

"Prolog kanggo perang" dening Iván Repila

Babagan Iván Repila lan karya sastra, kritikus wis ngandika sabanjure:

  • "Iván Repila minangka salah sawijining swara sastra Spanyol sing misuwur", Dana Burlac, editor, Denoël.
  • "Iván Repila minangka panulis sing kuat, sing menehi maksimal", Adam Freudenheim, editor, Pushkin Press.
  • "Basa sing apik banget", LeMonde.
  • "Prosa keras lan gaya brutal lan tepat", Xavier Lapeyroux, diplomasi Le Monde.
  • «Kasusastran dhuwur […]. Prosa Iván Repila analitis, tepat lan apik […]. Pandhangane sing luar biasa yaiku pandhangan sing menehi tandha babagan kemungkinan fiksi, kanthi nilai seni sing ana ing ", Eileen Battersby, Kali Irlandia.

Yen sampeyan arep maca "Prolog perang"Sampeyan bakal maca novel sing kuat babagan jarak antarane kekarepan kita lan apa sing bakal ditindakake urip nalika kita tuwa. Katon apik banget! Didol 10 Januari.

"Sepur sing dijaga kanthi ketat" dening Bohumil Hrabal

editorial-news-seix-barral

Miturut koran El País, "Sepur sing dijaga kanthi ketat" Iki minangka salah sawijining novel paling lambang ing abad kaping XNUMX dening panganggit Ceko iki.

Buku iki sampeyan bakal duwe didol saka 10 Januari, kaya mbiyen.

Ing stasiun sepur sing ana ing sacedhake tapel wates Czechoslovakian-Jerman sajrone Perang Dunia II, Miloš, magang enom sing isin, bakal nuntun kita liwat penemuan khas kepinginan lan tangi kanggo jagad diwasa. Dianggep klasik Eropa pasca perang lan karya semual Bohumil Hrabal, "Kereta Api sing dijaga Rapi" nyebabake medeni kanthi puisi, lembut lan humor. Pangerten babagan tumindak cilik bisa pengaruhe kedadeyan gedhe ing sejarah.

"George Orwell Kanca Kanca" dening Adam Johnson

Jeneng Status sipil. Profesi Keyakinan agama, pilihan politik, orientasi seksual. Tansah nyambung.
Dianyari Kamera ing telapak tangan sampeyan. Lan kanggo mikir kabeh sing ditindakake Stasi kanggo ndelok kita!
Malah dheweke ora bisa ngimpi jagad sing warga kanthi sukarela nggawa piranti ngawasi, ngawasi awake dhewe lan nglaporake awake dhewe, esuk, awan lan wengi, "sambat salah sawijining tokoh ing crita sing menehi judhule antologi kasebut. Enem crita sing apik banget yaiku "George Orwell kancaku" entuk Adam Johnson ing Penghargaan Buku Nasional ing 2015. Crita sing ngluwihi kategori fiksi kanggo nyinaoni kasunyatan lan ngatasi masalah kayata sesambungan antarane teknologi lan kekuwatan, empati tumrap panandhang wong liya lan kepiye politik mbentuk pribadi.

editorial-news-seix-barral-adam

Buku sing cukup dihargai para kritikus khusus. Didol 19 Januari.

«Dadi utawa ora (awak)» dening Santiago Alba Rico

Ing esai iki, Santiago Alba Rico, salah sawijining filsuf kontemporer sing paling misuwur lan inventaris, ngobrol karo kita babagan korporeal liwat crita tradisional lan mitos klasik, ing konteks kapitalisme global lan masarakat teknologi saiki. Buku kanggo wong sing penasaran lan gelisah, nggoleki inti manungsa, kanggo awak kabeh umur.

Didol 24 Januari.

Yen sampeyan seneng karo warta literatur iki ing wulan Januari, aja lali nulis artikel sing bakal dituduhake ing wulan Februari lan Maret. Penting, sawetara wong!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.