Warta sastra saka Planeta de Libros

cover_the-who-sound_elio-quiroga-rodriguez_201508311637

Aku ngerti apa sing sampeyan seneng karo berita sastra, utamane narasi, mula aku mikir yen sampeyan kepengin sinau babagan artikel iki sing dakkumpulake Warta sastra saka Planeta de Libros. Ana permata nyata, muga-muga sampeyan seneng. Aku menehi sampeyan judhul lan ringkesan saben wong.

"Sing ngimpi" (Elio Quiroga)

Tanggal terbitan: 06/10/2015
560 kaca
Basa: Spanyol
ISBN: 978-84-450-0279-7
Presentasi: Hardcover nganggo jaket bledug
Koleksi: Penghargaan Minotauro

Sinopsis

Dante urip ing omah ing negara kasebut, diubengi alas lan alam sing apik, ing papan sing kabeh katon sepi lan rapi. Nanging ora ana apa-apa ing uripe, sing bakal mlebu pusaran sing ora bisa dibalekake maneh nalika ana ing tengah ara-ara samun. Dante bakal mikir yen dheweke wis kelangan pikiran. Nanging kasunyatane luwih apik banget: Dante dudu Dante, sanajan kasunyatane dheweke pancen bener. Lan dheweke duwe akeh tagihan sing kudu dibayar.

Dadi, kita bakal nemokake karakter kayata Caín Gray, kanca lawas saka Dante, utawa Boss Pérez, raja ing jagad sing nilarake kamanungsane, lan utamane Lara, wanita sing tresna marang Dante nanging dheweke ora tresna. . Lan pungkasane kanggo Dana, sing wis pirang-pirang taun tiwas, sanajan ora babar blas.

Ing sekitar Dante, Lara lan Dana, kabeh jagad ambruk ing perang gerilya sing ora ana telusuran, kejem lan wuta, lan umume manungsa milih bunuh diri ... kanggo urip selawase.

Lan Dante ...

Dante disalahake kanggo kabeh kedadeyan.

"Rong taun, wolung wulan wolung puluh wolu bengi" (Salma Rushdie)

cover_dua taun-wolung wulan-lan-rong puluh wolu bengi_salman-rushdie_201506291145

Tanggal terbitan: 06/10/2015
400 kaca
Basa: Spanyol
ISBN: 978-84-322-2521-5
Presentasi: Pedesaan nganggo tutup
Koleksi: Perpustakaan Formentor
Penerjemah: Javier Calvo

Sinopsis

Iki minangka novel sing apik banget sing nyampur sejarah, mitologi lan katresnan abadi, narasi sing apik banget sing nuduhake monster sing dibebasake nalika alesan nyerah lan fanatisme mrentah.

Ing wektu cedhak, sawise badai gedhe, Zaman Strangeness diwiwiti. Tukang kebon nemokake yen sikile wis ora kena ing lemah maneh. Kartunis dadi pahlawan super. Bayi ngidentifikasi barang najis kanthi menehi tandha sing rusak kanthi ruam kulit. Dheweke ora ngerti yen dheweke keturunan sawetara makhluk gaib lan aneh sing diarani jin. Jagadane dipisahake karo kita kanthi jilbab. Saiki kudung iki wis rusak lan wong sing dipilih kudu gelut ing peperangan ing antarane pepeteng lan peteng sing bakal rong taun suwene wolung wulan rong puluh wolu bengi, yaiku sewu wengi siji maneh.

Salman Rushdie wis nulis mahakarya, dongeng modern babagan konflik gedhe manungsa, lan kesaksian tanpa wates babagan kekuwatan crita. Sawise mayuta-yuta pamaca sing nggumunake karo The Satanic Verses and Sons of Midnight, Rushdie bali karo novel sing apik banget sing negesake papane sing istimewa ing altar literatur donya.

"Selat Ajag" (Olivier Truc)

cover_the-selat-saka-ajag_olivier-truc_201507150919

Tanggal terbitan: 06/10/2015
480 kaca
Basa: Spanyol
ISBN: 978-84-233-4993-7
Presentasi: Pedesaan nganggo tutup
Koleksi: Áncora & Delfín
Panjarwa: Joan Riambau Möller

Sinopsis

Ing sawijining kutha cilik ing sisih lor sisih lor Lapland, matine peternak reindeer kanthi transhumansi lengkap nemokake sawetara kepentingan minyak peteng sing bakal ganti, selawase, takdire para pedunung. Klemet Nango lan Nina Nansen njupuk investigasi sing dadi acara media nalika walikota kutha kasebut ditemokake tiwas ing situs sing suci kanggo etnis minoritas Sami lokal. Revenge, kapentingan ekonomi, perselisihan balapan sing umure wis pirang-pirang abad lan langkah sing ngelu bareng karo thriller sing ngubengi pojok adoh saka Lingkaran Arktik.

"Dina Asu" (Gilles Legardinier)

dog-day_home_gilles-legardinier_201507151132

Tanggal terbitan: 06/10/2015
400 kaca
Basa: Spanyol
ISBN: 978-84-08-14654-4
Presentasi: Pedesaan nganggo tutup
Koleksi: Planet Internasional
Panjarwa: Juan Camargo

Sinopsis

Bosen urip ing jagad iki sing ora bisa nemokake papane, lan sedhih amarga kelangane wong sing ditresnani sing paling cedhak, Andrew Blake sing sugih banget mutusake kanggo nguripake uripe lan ilang. Mula, nalika dheweke bakal dianugerahi Penghargaan Keunggulan Industri, minangka mupangat kanggo kabeh karier dadi wirausaha, dheweke nuli lunga saka London sing asli lan lunga menyang deso ing Prancis ... kanggo makarya minangka juru jupuk! Nalika tekan Beauvillier, dheweke langsung ngerti manawa omah gedhong kasebut wis ilang jiwa ...

Antarane pendhudhuk yaiku Nathalie, pelindung sing duwe randha lan Odile kanthi jadwal lan panjaluk sing aneh; juru nggrundel; Manon, wanita enom sing ora ngerti apa sing dikepengini, lan Philippe, tukang kebon lan tukang sing manggon ing omah cilik ing kebon lan gelut karo kabeh wong ... Hubungan antarane kabeh wong dadi kekacauan, lan akeh kesalahpahaman lan kahanan sing ora masuk akal, mula Andrew ora bisa milih apa-apa maneh ing omah sing semrawut iki ... Oh, lan kekancan karo Méphisto, kucinge Odile!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.