Warta kanggo Mei. Pilihan novel ireng, lelungan lan komik

Sasi anyar saka swimsuit y kabar siyap Iki siji pilihan saka 5 judhul ing endi ana lelungan liwat punah USSR lan ing sepur saka komik, peteng banget uwal kanggo Galicia wis Francia, menyang kutha Monet, lan reuni persaudaraan nyenengake banget ing moors Norwegia. Ayo ndeleng.

Lili banyu ireng - Michel Bussi

Wis ana ing toko buku

Michel Bussi minangka profesor ing Universitas Rouen lan iki duweke novel nomer loro, sing saiki dadi klasik saka genre ing negara Gallic, dadi judhul ireng paling laris ing taun 2011 lan menang akeh penghargaan. Suksese uga wis sumebar ing luwih saka 30 negara.

Wis disetel ing Giverny, desa Monet, lan pedunung kudu ndhelikake. Kedadeyan ing telulas dina, diwiwiti kanthi siji rajapati lan dipungkasi karo liyane. Mayit Jérôme Morval, wong sing seneng banget babagan seni kaya wanita, katon ing sawijining lepen lan ing kanthonge dheweke nemokake kertu pos Lili Air Monet kanthi tembung: "Sewelas taun, selamat!" Lan saka kana drama bakal intersect.

Urip Rahasia saka Úrsula Bas - Arantxa Portabales

6 kanggo Mei

Arantza Portabales wis dianggep minangka wanita hebat anyar babagan novel kejahatan nasional, sanajan dheweke nganggep nate berlebihan. Nanging intine yaiku Kaendahan abang, novel sing sadurunge, terus sukses. Ing kono dheweke ngenalake kita karo polisi Santiago Abad lan Ana Barroso, pasangan karismatik sing nangani kasus a la Agatha Christie lan kanthi latar mburi karakter sing megah. Saiki dheweke bali kanthi judhul nomer loro iki lan para protagonis sing padha.

Wektu iki dheweke kudu mriksa ngilang saka Úrsula Bas, panulis sing sukses, sing nglakoni urip sing lumrahe normal ing Santiago de Compostela. Bojone, Lois Castro, bakal lunga nglaporake menyang polisi. Úrsula wis diculik lan dheweke ngerti manawa cepet utawa mengko bisa mateni dheweke.

Kratoning - Jo Nesbø

Ora setaun tanpa novel dening Jo Nesbø (lan ora ilang). Biyen ana loro: Getih ing salju y Srengenge getih, cekak lan dibaptis dadi saga Assassins of Oslo. Lan saiki ana judhul anyar iki sing ditemokake crita klasik reuni sadulur. Ditulis ing wong pisanan lan mung maca 50 kaca lan ngerti kain Nesbø, wis ngilangi usus lan nyelehake pirang-pirang laler ing kuping.

Protagonis yaiku Roy, wong sepi sing manggon ing omah gedhong tuwa ing pagunungan, adoh saka kabeh wong. Dheweke ahli babagan manuk lan ngatur pompa bensin kutha lan kabeh wong lagi gosip babagan dheweke. Banjur mbalik Carl, adhine, sing durung ditepungi dheweke wiwit sinau ing Amerika Serikat limalas taun kepungkur, sawise seda tuwane sing tragis amarga kacilakan mobil. Dheweke dikancani karo garwa anyar, Shannon, arsitek sing enigmatis. Kalorone arep bangun hotel sing hebat ing tlatah kulawarga lawas, sing saliyane nggawe wong sugih bisa uga menehi kemakmuran ing wilayah kasebut.

Nanging ing kutha-kutha cilik, kabeh wong ngerti lan ngerti episode tartamtu jaman biyen dheweke durung lali.

Snowbreaker - Term -Jean Marc Roket lan Benjamin Legrand

28 kanggo Mei

Bagéan liya lan kesimpulan saka iki buku komik kultus sing digawe film ing 2013 dening direktur Parasit lan sing bubar diadaptasi dadi seri televisi dening Netflix. Babagan terjemahan saka buku kasebut Le Transperceneige 4. Terminus, diterbitake ing 2015, sing kalebu seri kasebut Snowbreaker.

Snowbreaker, sawise puluhan taun lelungan tanpa tujuan ing planet beku, wis kedadeyan ora bisa terus lelungan. Penumpange - kamanungsan sing wis slamet - kudu ninggalake kreta kanggo golek papan perlindungan anyar. Ana risiko, nanging bisa nganggep bakal luwih apik. Utawa ora…

Musim panas pungkasan USSR - Sara Gutiérrez (kanthi ilustrasi dening Pedro Arjona)

Sara gutierrez Dheweke dadi dhokter, penerjemah, panulis lan wartawan Rusia.

Ing taun 2021 ing wulan Desember iki bakal kawujud 30 taun sawise ditandatangani akhire Uni Republik Soviet Sosialis dipeksa dening presiden akeh republik kasebut lan dipimpin dening Mikhail Gorbachev. Nalika musim panas taun 1991 nalika panganggit, sing ora beda karo kasunyatan kasebut, lelungan sing nggawa dheweke saka Kharkov (Ukraina), ing kana aku sinau ophthalmology, kanggo nyebrang negara, saka Segara Baltik nganti Segara Ireng. Lan kepikiran dheweke nyritakake babagan iki ing buku iki, sing ora mung nyekel cuplikan urip saben dinane suwene rong taun suwene USSR, nanging uga limang taun pisanan urip independen ing republik kasebut, ngentekake ing kana.

Dheweke menehi ilustrasi huruf Pedro Arjona, desainer grafis, ilustrator lan pelukis. Dadi dikenal minangka seniman komik karo El Cubri kolektif, sing sajrone pitung puluhan puluhan puluhan puluhan taun gawe komik kanthi karya sing ditandhani kanthi radikalisme grafis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.