Apa sing maca telung penulis iki

 

Javier Sierra, Domingo Villar lan Francisco Narla

Kaping pisanan, wenehi Gracias kanggo telung panulis penting iki kanggo tanggapan sing apik ing Twitter babagan buku sing diwaca. Javier Sierra, Domingo Villar lan Francisco Narla Dheweke mangsuli aku sawetara dina kepungkur, thanks kanggo retweet saka Francisco Narla saka Artikel Poeing kejiret urip ing jaringan sosial.

Francisco Narla minangka salah sawijining panulis sejarah favorit, mula aku nggunakake wektu kasebut. Aku uga takon kanca kolega Galicia Domingo Villar, jenenge ireng negara sing aku ngaku pengabdian gedhe. Pungkasan, wangsulane Javier Sierra, salah sawijining media paling akeh, produktif lan ngetutake adegan kasebut. Aku luwih mriksa lan dheweke minangka sing pertama ing wangsulan. Iki wacan sampeyan.

Francisco Narla

Waosan dening Francisco Narla

A Francisco Narla (Lugo, 1978) ora prelu nampilake. Panulis laris terkenal kayata Haunting Kothak ireng utawa novel sejarah kaya RoninAsyur utawa pungkasan lan paling disaranake Ing endi bukit-bukit nggerung. Dheweke cukup trampil nulis maneh artikel Poe sing kasebut ing ndhuwur. Mengko, lan sawise matur nuwun marang dheweke, aku bisa njaga a ijol-ijolan cekak karo dheweke lan aku njupuk kesempatan kanggo takon babagan maca.

Wangsulan Sampeyan: Pisanan akeh dokumentasi kanggo novel sing ditulis. Aku ora sengaja nguciwani, nanging muga-muga bisa dadi buku liyane sing apik. Nanging, dheweke nambah wangsulan kanthi nuduhake regejane Pengepungan (Arturo Pérez-Reverte), sing isih ditundha paling anyar saka Stephen King lan aku pengin maca maneh Poe nalika ulang taune.

De Pengepungan Mesthine, akeh pengikut Pérez-Reverte isih akeh sing kudu diucapake. Utamane Iki dudu gelar guru Cartagena sing paling dakeling-eling. Nanging tanpa mangu-mangu, lan kaya biasane kanggo dheweke, iki minangka conto liyane babagan ilmu babagan Sejarah sing akeh banget lan episode paling gedhe.

Lan King lan dheweke Kawiwitan Sampeyan uga jelas manawa para pandhereke guru ing Amerika Utara sing hebat ing genre horor nggawe dheweke luwih direkam lan maca.

Minggu Villar

Buku dening Domingo Villar

Minggu Villar, Vigo wiwit taun 1971, minangka pencipta sing dak tresnani lan dikagumi inspektur Leo Caldas. Dheweke manggon ing Madrid lan bukune, uga pemenang sawetara penghargaan saka genre iki, wis diterjemahake menyang pirang-pirang basa. Ngenteni judhul kaping telu ing seri Inspektur Caldas, aku menehi saran kanggo menehi kaloro sing pertama: Mripat banyu y Pasisir wong mati klelep.

Sing terakhir (lan maneh kanggo sing paling malas nalika njupuk buku) uga bisa dinikmati ing versi film sing apik banget. Iki ditandatangani rong taun kepungkur dening direktur Gerard Herrero. Aktor utama sing menehi urip sampurna lan gambar kanggo para tokoh sastra yaiku Carmelo Gómez lan Antonio Garrido, antara liya. Sampeyan ora mung bisa ndeleng sejarah, nanging uga kanggo settingan ing kutha Vigo lan sekitarnya. Penggalian tambah kanggo kita sing tresna tenan kanggo terra galega.

wong villa mangsuli kanggo pitakonku sing nuduhake judhul kasebut ing antarane waosan: Ukum bocah cilikdening Ian McEwan lan Taun liardening William Finnegan.

Xavier Sierra

Panulis Javier Sierra mlaku kanthi seni.

Xavier Sierra (Teruel, 1971), mesthine minangka salah sawijining panulis media sing paling penting, produktif lan media ing adegan kasebut. Ahli literatur wonten pundi Sejarah campuran karo misteri, supranatural lan petualangan. Lan judhule ora kaetung lan sukses. Kang wangsulan Sing maca ing tangan yaiku judhul: Bosco Wuda: Kontroversi 500 taun tumrap Jheronimus Boschdening Henk Boom.

Ora angel mbayangake manawa Sierra ora mlaku-mlaku goleki inspirasi utawa dokumentasi kanggo novel sabanjure. Bosco sing ditindakake Henk Boom, isih akeh misteri lan kontroversi.

kesimpulan

Panulis iki bisa uga ana wacan sing ora mung pengin diwaca, nanging uga inspirasi lan dokumentasi kanggo novel mbesuk. Kita bakal ngerti manawa iki kedadeyan. Lan maneh matur nuwun kanthi sanget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.