Wacanku ireng lan jambon kanggo wulan Juli lan Agustus. Pangiriman kaping 2: kembang mawar.

Lan iki yaiku Pangiriman kaping 2 pilihan novel sing diwaca ing wulan Juli lan Agustus iki. Telung judhul saka novel asmara sing biasane dakkompensasi kanggo intensitas lan ireng saka jinis favoritku. Ora kabeh bisa dadi getih lan kejahatan. Tansah butuh sethitik pink, Roman lan tresna mokal ing kabeh kaping lan karo tutul saka erotisme

edenbrooke - Julianne Donaldson

Novel kapisan iki Panganggit Amerika Utara sing dikirim ing 2012. Aku kudu ujar manawa aku uga wis maca nomer loro, Blackmoore (2013), nanging sing iki luwih nglipur aku. Dheweke sejatine kalorone kanthi gaya sing padha, potong lan confection. Ditetepake ing wektu Kabupaten, nuduhake karakter lan setelan khusus kanggo jinis iki. Dadi yen sampeyan pacangan wektu lan Inggris sing paling apik lan romantis, Dheweke apik banget. Lan aku uga duwe titik jambonku.

Edenbrooke, mesthine yaiku omah gedhong gedhe kapenuhan kamar mewah, perpustakaan sing ora ana tandhingane, lan lanskap ngimpi ing sekitar sampeyan. Lan tekan dheweke Marianne daventry, bosen urip ing Jedhing lan mlayu saka pelamar sing ora apik. Sampeyan wis nampa surat saka mbakyu Cecily saengga dheweke bakal ngunjungi dheweke ing kana.

Nanging ing dalan dheweke lan pembantune lagi diserang dening bandit. Dheweke kudu mampir ing penginapan sing bakal ditemoni Marianne misterius dingerteni sing bakal dadi ahli waris dening Edenbrooke. Pewaris sing tampan uga bakal mbuktekake janji saka Cecily. Lan nalika dheweke isih ana ing London Marianne, sing ora nggatekake informasi iki, bakal duwe kesempatan dadi luwih saka kanca saka Mula konflik kasebut ditindakake nalika sadulur loro mau ketemu maneh.

Patih tanpa pakurmatan - Olivia Ardey

Ngobong minangka panganggit novel romantis terkenal sing lair ing Alemania. Ora suwe, kulawargane pindhah Valencia lan manggon ing kana karo bojone lan anak loro. Tulis uga crita lan crita lan dheweke minangka panulis novel liyane sing wis menang sawetara penghargaan.

Iki wis dadi judhul luwih panas kabeh, wiwit Ardey paling seneng eksplisit masalah katresnan para protagonis. Ing novel iki kita temokake Damian Murray, opo iku libertine paling misuwur ing London.

Nanging nalika bapakne tilar donya lan, sajrone maca wasiat, Adipati Kedwell sing saiki anyar nampa rong warta sing ora disenengi. Salah sijine yaiku ana ahli waris ora dingerteni. Liyane, sing kudu tundhuk klausa tartamtu wasiat yen sampeyan pengin nampa bagean saka warisan. Nanging jebule sing tanggung jawab kanggo memenuhi syarat kasebut yaiku lady oriana williams, ibu saka saingan cilik Damien.

Dadi Oriana lan Damien dheweke kudu lelungan kanthi papat tujuan kanggo memenuhi klausa kasebut. Lan sanadyan dheweke nolak, Damien ora bisa ngerasakne krasa kepincut kanggo dheweke, sing bakal nemokake manawa ana ing sangisore playboy, Damien minangka wong sing wis nandhang sangsara.

Viking - Bobbi Smith

Lan pungkasane, novel dening American Smith campuran apa sejarah lan romansa karo protagonis kasebut stereotipe sing biasane ora gagal ing genre kasebut: Viking. Wis jenenge Brage norwald lan Viking digunakake nanging coklat. Ora tau kalah perang, dadi dheweke wis nindakake kabeh supaya sukses. Lan dheweke nindakake, nanging ora bakal ana ing pertempuran, ing ngendi dheweke dikalahake dening para Sakson amarga pengkhianatan sing cedhak banget.
Nanging, lan sanajan ana cilaka lan rampung tahanan, dheweke ketemu a sekutu sing ora dikarepake. Lady dynna iku tunangane uga stereotip ala elek Pangeran Saxon Edmund. Dynna sengit marang dheweke lan ndeleng kesempatan kanggo mlayu jejere viking. Lan padha nindakake. Pitakonane yaiku yen bisa uwal marang para penganiayaan utawa katresnan sing ora bisa dirasakake.
Nglipur, nanging rada repot ing sawetara bagean. Uga ana sawetara kegagalan serius kayata, kayata intensitas sing diwenehake marang karakter wong ala lan banjur ngirim dheweke tanpa ragu-ragu maneh. Nanging, bisa diwaca meh luwih apik kanthi tatapan analitis babagan klise akeh jinis iki.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.