Desa kain lan 7-7-2007. Wacan paling anyar kanthi warna pink lan ireng

Aku mungkasi Agustus kanthi literatur kanthi maca kaping loro kanthi warna sing beda-beda, jambon lan ireng: Desa kain, saka panulis Jerman Anne jacobs, judhul sukses gedhe taun iki; Y 7-7-2007, saka basa Italia Antonio Mancini, cicilan kaping lima saka seri wakil kepala sing uga sukses Rocco schiavone. Iki duweke pamanggih.

Anne jacobs

Panganggit iki wong jerman wis dikirim babagan 20 novel, ing antarane sagas sejarah lan eksotis kanthi sukses banget. Judhul iki dadi konfirmasi dheweke dadi panulis laris lan pisanan saka trilogi.

Desa kain

Kita mlebu Augsburg en 1913. Marie Hoffgartner teka minangka helper pawon ing omah gedhe ing Melzer, kulawarga sing sugih sing khusus kanggo industri tekstil. Marie, wungu ing panti asuhanSampeyan kudu usaha tenanan kanggo urip bareng karo sisa layanan. Nanging dheweke sengaja, sing sinau kanthi cepet, lan langsung tumindak wicaksana. Nanging, uga duwe kepungkur dingerteni dheweke bakal nemokake nalika entuk kapercayan saka bendarane, utamane putri cilik Kitty, sing luwih edan lan ngalamun.

The Melzers, karo bocah telu beda banget, dheweke ngenteni wiwitan musim nari musim salju anyar, amarga bakal dadi wayahe saiki ing masarakat Kitty. Adhine, sing luwih bengkok, yaiku kulawarga sing ora ngerteni. Y Paul, sing mbarep lan ahli waris, wiwitane ora peduli karo uripe siswa ing Munich. Nanging nalika dheweke kudu mulih lan tanggung jawab liyane ing pabrik bapake, ketemu Marie lan minat marang dheweke bisa nambah.

Serial saka rahasia lan romansa bakal ditemokake ing urip saben liyane, wiwit saka anggota layanan nganti tuan, nalika wiwit ngunekke angin perang ing Eropa lan lawange mbukak kanggo pihak nomer loro.

Sing dakgoleki

Aku maca novel asmara saben-saben kanggo ngresiki getih ireng sing biasane. Lan judhul iki ditundha. Dheweke mbandhingake kabeh babagan seri televisi kayata Abbey Downton, sing mesthi dadi referensi sing paling jelas. Lan mesthine yaiku a pajeg gedhe, menyang jerman, kanggo seri BBC sing apik banget, ide saka aktor, panulis lan panulis skrip Fianes Julian. Nanging tetep ana ing, ing pajeg sing pantes banget. Maksudku, ora ana sing anyar.

Kabeh karakter lagi dingerteni, kanthi gema uga klasik kaya Jane eyre, utamane kanggo asal usul protagonis, Marie. Ing setting punika sanget ngrambah lan uga pangembangan kasunyatan lan paraga. Uga sampeyan maca gampang, gampang, kanthi irama genre, setya karo acara kasebut lan kepiye para protagonis berkembang. Nanging, kaya sing dakkandhakake, dheweke ora kaget lan, mula, aja bungah kaya kudune.

La rebelde putri paling enom, ing meri sadulur sing lumrahe ngasilake antipati, lan para pamaca dadi putra tuwa sing tanggung jawab kaya nekad ngetutake manahipun ing katresnan. Banjur ana ing layanan antarane skema lan setya marang gustine. Y para pria ing kalungguhane, kanthi sentuhan tartamtu kanggo patriark lan padu lan rasa kuwatir ibu kanggo konvensi lan apa sing bakal diandharake.

Dadi bisa uga amarga kecenderungan paling ireng Aku ora kejawab piala sing nyata sing uga bisa ditemokake ing jinis iki. Aku pengin percaya sethithik maneh, rasane luwih emosi utawa bisa uga luwih intensitas. Nanging, iku a maca apik lan cocog kanggo hiburan musim panas lan pecinta romantis sing paling klasik. Kajaba iku, dadi sing pertama ing seri kasebut, tetep nduweni minat lan ngembangake kemungkinan.

Antonio Mancini

Lair ing Roma Ing taun 1964, Manzini uga dadi panulis, aktor, lan direktur film lan teater. Dheweke latihan ing Akademia Nazionale d'Arte Drammatica karo Andrea Camillery, bapak penulis legendaris Sisilia saka Kajaba Montalbano, sing wis nyebutake kanthi sayang nalika ngumbara kolega Romawi sing moody, Rocco Schiavone. Dheweke wis nerbitake novel liyane lan sawetara buku crita cekak. Nanging tanpa mangu-mangu seri kasebut khusus kanggo Wakil Kepala Schiavone sing menang kritik lan pembaca.

7-7-2007

Aku duwe rasa salah kanthi judhul pungkasan iki. Bali mbiyen, 10 taun sadurunge wektu saiki, ing kahanan sing bermasalah lan nyenengake sing kita tinggalake Schiavone Sun saka Mei, Aku ora guyon banget. Sing dikarepake yaiku tetep ing wektu saiki lan ndeleng kepiye carane bisa metu saka kekacoan sing ana. Rasa was-was iku langsung ilang.

Lan sabenere kanggo nuduhake kahanan kanthi becik Wakil kepala polisi Roma iki, dibuwang menyang Aosta, pinggiran, ora sopan, brusque, scoundrel lan lara ati sing Rocco schiavone, Manzini mutusake critakake masa lalu sampeyan. Informasi kasebut saiki dibutuhake lan kanthi mangkono, ing pacelathon karo atasane, Schiavone kudu mbuwang pandeleng lan ati ing mburine.

Pungkasane ketemu karo Marina sawise ngrungokake babagan dheweke, utawa luwih becik memedi dheweke sing ngobrol karo Rocco ing wong pisanan ing dialog sing kebak katresnan uga kelangan, lembut lan ora kentekan niat, sajrone papat judhul sadurunge. Pungkasan, kita ndeleng lan ngrungokake dheweke, kita ngerti apa sing dienggo, kaya apa lan ragam crita tresnane karo wong sing beda karo Rocco. Lan kita bakal maca, nuduhake wektu medeni lan nyeri sing padha karo Schiavone, kepiye lan kenapa sedane sing tragis.

Amarga yen ana sing misuwur ing komposisi paraga kasebut iku emosi sampeyan. Saka kabeh. Sanajan karakter Rocco sing ora sopan lan sisihane luwih peteng. Sisih kasebut bareng Brizio, Furio lan SebastianoKanca-kanca sing malah ora sopan nanging setya manawa gelem nindakake apa-apa lan mbantu wong liya ing kabeh perkara. Wayahe lan obrolan ing antarane dheweke paling apik. Sing penting yaiku emosi karo perkara kasebut nuansa manungsa kaya ngono, mula sopan santun dibumboni karo karakter Italia sing ditandhani.

Kita uga maca babagan karya Rocco ing Roma, kolega lan bos. Y kepiye uripe dadi terbalik nalika Marina nemokake dheweke luwih saka trik serius lan ninggalake omah. Apa dheweke bakal bali maneh bakal dingerteni sajrone sejarah. Pungkasane, kita bali menyang saiki lan isih ana sawetara kaca pungkasan sing paling akeh mindhah kula ing seri kasebut.

Seri Rocco Schiavone

  1. Trek ireng
  2. Iga Adam
  3. Sumber asu
  4. Sun saka Mei
  5. 7-7-2007

Lan ing televisi Aku wis ngomong nalika dina seri apa sing ditindakake RAI ing endi sampeyan bisa menehi pasuryan kanggo kabeh wong.

Kesimpulan ...

Yen sampeyan ndeleng aku teka saka kadohan Aku njaga warna paling ireng saka rong wacan kasebut, bener? Nanging mesthine, kaya ngono wae selera rasa kaya khusus kanggo masing-masing.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Susana ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget, aku bakal lunga karo Manzini sing wis suwe dakkarepake lan sampeyan wis rampung menehi push. Kabeh apik !!!

    1.    Mariola Diaz-Cano Arevalo ngandika

      Matur suwun, Susana. Lan muga-muga sampeyan seneng karo Manzini lan Rocco Schiavone. Kabeh sing paling apik.

bool (bener)