Konferensi VIII FNAC / SD Comiqueras ing Madrid

Konferensi VIII FNAC / SD Comiqueras bakal teka ing Madrid wiwit tanggal 9 nganti 15 Desember.

Kaya biasane ing musim salju iki, ana rong acara comiqueras sing nyenengake kanggo para penggemar sing ditemoni ing Madrid. Yen sampeyan nyepetake aku, luwih dhisik iki tinimbang liyane sing bakal dibahas dina liyane. Iki edhisi kaping wolu saka Comiqueras FNAC / Konferensi SD, sing jenenge, diatur bebarengan karo FNAC lan distributor ratu ing negara iki, SD Distribuciones. Nganti seminggu (mbesuk Senen 9 nganti 15 Desember) Callao FNAC bakal musatake presentasi, tabel babak lan sesi teken sing ditunggu-tunggu kanthi akeh panulis berkualitas tinggi. Kanggo jeneng sawetara: David Rubín, Gabor, Max, Paco Roca, Pedro Camello, Tirso Cons, Víctor Santos, Vicente Cifuentes, Pepe Larraz, Kenny Ruiz, Jordi Lafebre o Jesus Alonso Iglesias. Nanging isih akeh maneh. Ing link iki, sampeyan bisa ndeleng kanthi lengkap lan kepiye cara disebarake ing rong lantai (ana luwih saka 50 penulis) bangunan kasebut. Jumuah 13 diwiwiti ing jam pitu. Yen minangka tambahan saka tapak asma, sampeyan kasengsem melu ing wektu liyane ing minggu kanggo kegiyatan sing mesthi ora rame, ora mung para penulis nanging para pandhereke, mula aku menehi sampeyan programa kebak:

ISNIN, 9 DESEMBER

18: 30h. 'Aku ora spok: panulis, aktor, karakter lan bingung liyane'.

Presentasi komik 'Aktor Aspiring. Integrasi 'dening penulis, Max Vento.

-20h 'ADVENTURES AND THE FRANCO / BELGIAN CLEAR LINE: TRADISI LIVING'.

Presentasi dening José Luis Povo, panulis komik 'Petualangan Miquel Mena: Maling jiwa' lan diskusi babagan pengaruh sing digawe komik garis Franco / Belgia ing karyane.

SELASA, 10 DESEMBER

-18: 30h. 'SAKA FANZINE DADI KOMIK'.

Tabel bundher kanthi anané pengarang fanzine, Miriam Muñoz, Julián Almazán, Claudio Jiménez, Susana López, Juanfer García lan Roberto Bartual. Moderasi dening Raúl Castelló, editor Edicions De Ponent.

-20h 'KAHWIN BANYAK'.

Presentasi buku kanthi anane panulis, Carlos Matera «Matt».

RABU 11 DESEMBER

-18h 'DOLL FAMOSA DIANGGO ... (1957-1969)'.

Presentasi buku kanthi anané panganggit, Salud Amores, lan editor Lorenzo Pascual, saka Diábolo Ediciones.

-19: 30h. 'SEJARAH GANTI: WW SERI 2.2. Perang Dunia liyane '.

Tabel bundher kanthi anane panulis José Robledo, Ramon Rosanas lan Eric Henninot. Moderasi dening Jordi Ojeda. Ing pungkasan bakal ana sesi tondo asto.

KHAMEN, 12 DESEMBER

-18: 30h. 'KRISIS ANXIETI)'.

Presentasi komik kanthi anane panulis, Juanjo Saez.

-19: 30h. 'GROUVES OF CHANCE'.

Presentasi novel grafis kanthi anane panulis, Paco Roca, panulis Fernando Marías lan Juan Rey, sing wis kolaborasi ing proses dokumentasi.

 Ing Institut Prancis ing Madrid, 20 wengi. 'Vampir Ditampa: Visi Pengarang Komik'.

Tabel bundher kanthi anané pengarang Mario Alberti, Tirso Cons, Eric Henninot, Manuel García lan David Muñoz, uga editor Carles Miralles, saka Yermo Ediciones. Moderasi dening Jordi Ojeda.

JUMAAT, 13 DESEMBER

-18h 'Loro NGALAMI EDITORI ING AUGE'.

Tabel bundher kanthi anane panulis Robin Recht, André Taymans, Mario Alberti lan Tirso Cons lan editor César Espona, saka Netcom2 lan Carles Miralles, saka Yermo Ediciones. Moderasi dening Jordi Ojeda.

-19h SESI TANDA Karo Luwih Luwih saka AUTHOR LIMA. Priksa DAFTAR INI.

SABTU 14 DESEMBER

-12h Rapat karo ROSINSKI.

Penulis bakal ngobrol karo 25 anggota Fnac. Moderasi dening Jordi Ojeda. Yen sampeyan pengin melu, kirim email menyang forum.callao@fnac.es kanthi subyek Rapat Rosinski.

-13h Rapat karo MAX.

Penulis bakal ngobrol karo 25 anggota Fnac. Moderasi dening Jordi Ojeda. Yen sampeyan pengin melu, kirim email menyang forum.callao@fnac.es kanthi subyek Encuentro Max.

-16h'BLACKSAD N.5: KUNING'

Presentasi komik kanthi anane pengarang Juanjo Guarnido lan Juan Díaz Canales. Sawise presentasi bakal ana sesi penandatanganan.

-17h 'MACBETH. APLIKASI KLASIK. KUNCI KANGGO adaptasi saka siji media menyang liyane

Tabel bundher kanthi anane panulis Josep María Poll lan Jordi Sempere. Moderasi dening Jordi Ojeda.

-18h 'DOKTOR NOVIS'.Fnac-Sins Entido de Novela Gráfica 2013 Penghargaan.

Presentasi buku kanthi anané panganggit, Sento Llobell, lan Jesús Moreno, direktur editor Sins Entido.

-18h Ing bagean bocah 'KORPSE EXQUISITE'.

Nggawe ilustrasi kolektif improvisasi, kanthi kejutan pungkasan. Kegiatan kanggo bocah sing bakal dirawuhi panganggit Sempere lan Janry.

-19h 'LA BANDE DESSINÉE: RISIKO ATAU BET INSURANS'.

Tabel bundher kanthi anané pengarang Janry, André Taymans, Alain Queireix lan Christian Rossi. Moderasi dening Jordi Ojeda.

-20h SESI TANDA

Karo panulis Alain Queireix, Janry, André Taymans, Mario Alberti, Christian Rossi, Robin Recht, Eric Henninot lan Rosinski.

MINGGU, 15 DESEMBER

-12h 'BEDA-BENER VISI. CERITA TEROROR SETIAP '.

Presentasi komik kanthi demonstrasi langsung proses kreatife karo pengarang Santipérez.

-13h 'Akeh TEATER'.

Presentasi buku kasebut karo panulis Mauro Entrialgo, editor Riccardo Zanini lan Cristina Acosta lan perusahaan teater, sing bakal nindakake maca drama kanthi drama saka sawetara drama kasebut.

-17h CONTEST COSPLAY.

Registrasi sadurunge ing forum mail.callao@fnac.es. Priksa basis ing blog Fnac Callao.

-18: 30h. DEMONSTRASI MODELING.

Kegiatan sing ditindakake dening Julio Pardo, profesor ing sekolah ESDIP.

Informasi liyane - Konferensi VII FNAC / SD Comiqueras

Sumber - Klub Budaya

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)