VII Penghargaan Internasional FNAC-SINS ENTIDO

Award FNAC-SINS ENTIDO Internasional VII teka, sing ngakoni kerjaan kanggo evaluasi nganti 29 November 2013.

Telpon kanggo salah sawijining penghargaan saka wong sing misuwur ing negara kita wis bali. Kita ngomong babagan VII Penghargaan Internasional FNAC-SINS ENTIDO. Yen ana wong sing ora ngelingi kedadeyan taun kepungkur, aku bakal ngelingake maneh kanthi ujar manawa kartunis Valenciane Sento Lobel Dheweke sing nggawa kucing menyang banyu kanggo kerjane Dhokter wong anyar.

Tenggat wektu kanggo miwiti ngirim karya sing bakal dievaluasi wis mbukak Bakal ditutup tanggal 29 November taun iki, kanthi ruang lingkup nyiyapake komik sing berkualitas yen ora ditinggalake nganti wayahe pungkasan. Minangka pangeling uga, amarga kita wis milih pemenang pungkasan, ujar manawa wiwit edhisi kaping pisanan, jeneng para pemenang wis dadi Jorge Gonzalez (2007), Guillaume Trouillard lan Samuel Stento (2008), Esteban Hernandez (2009), Mireia Perez (2010) lan Juan Berrio (2011). Sawetara jeneng, kayata telung jeneng pungkasan, mesthi wis dingerteni para profesional lan wong sing pindhah ing jagad iki, sing negesake manawa kompetisi nalika kepengin menang penghargaan kasebut cukup angel. Banjur aku menehi sampeyan pangkalan nelpon yen sampeyan ana sing kasurung melu. Kanggo ndeleng ngandika dhasar mung klik ing Terus maca.

Aturan Telpon

1. Kabeh penulis sing pengin nglakoni, asal saka kabangsaan utawa asal usul, luwih saka 18 taun, bisa entuk Bebungah kasebut, yen karya sing dikirimake tundhuk karo konsep novel grafis sing umum ditampa lan nyukupi sarat kaya ing ngisor iki:

• Ditulis kanthi eksklusif ing basa Spanyol.
• Asli lan durung diterbitake kanthi ketat (ora diterbitake kanthi format buku, buku elektronik, Internet, utawa serialisasi ing majalah).
• Dheweke ora cocog karo penulis sing tilar donya sadurunge pengumuman panggilan kasebut.
• Dheweke durung dianugerahi sadurunge ing kontes liyane, utawa nundha keputusan ing kontes liyane ing tanggal rampung wektu ngirim.

Karya sing dikirimake sing ora memenuhi persyaratan ing ndhuwur ora bakal ditampa ing kompetisi kasebut.

2. Makarya.
Modalitas sing bakal diajukake menyang kontes yaiku komik, kanthi format novel grafis. Saben panganggit kudu ngirim proposal buku kanthi minimal nembelas (16) kaca rampung ing sisih siji; Suwene pungkasan, kanggo sing menang, paling sethithik sangang puluh enem (96) kaca. Bisa ditampilake kanthi warna ireng lan putih utawa warna, masang dossi sing ngemot nembelas (16) kaca sing wis rampung, kanthi judhul sing cocog, ing salinan sing dicithak kanthi format DIN-A4, ditambah sinopsis rinci (loro (2) kaca dadi siji paling ora) karo isine crita lengkap.

Salinan kasebut (karya asli ora bakal ditampa), bakal diiringi data panganggit utawa panganggit: jeneng, jeneng kulawarga, alamat, telpon, email lan fotokopi KTP, paspor utawa dokumen identifikasi liyane sing wis ditampa kanthi sah.

Sawise Hadiah dianugerahi, karya sing ora dianugerahi ora bakal dibalekake maneh. Amarga dudu asli, mula bakal dirusak sawise proses rampung.

3. Pengiriman.
Karya kasebut bakal dikirim utawa dikirim, nuduhake ing amplop "Hadiah Internasional VI kanggo Novel Grafis Fnac-Sins Entido", ing alamat pos ing ngisor iki: Ediciones Sins Entido / Calle Barquillo 11, 2, kantor 2, 28004 Madrid / Premio @ sinsentido. es

Proyek sing dikirim liwat email utawa media liyane kajaba kertas cetak ora bakal ditampa (mula, pengiriman ing CD, DVD, pen drive, utawa sing padha ora dikatutake).

4 Tandha Wektu
Periode kanggo panampa proposal bakal ditutup ing dina Jumuah, 29 November 2013.

Juri bakal rapat ing pungkasan taun 2013 lan keputusan kasebut bakal diumumake ing wulan Januari 2014. Penulis sing menang bakal janji ngirim proyek rampung ing minggu pungkasan wulan Juni 2014. Karya sing menang bakal diterbitake ing pungkasan taun 2014.

5. Komposisi Juri
Juri bakal digawe saka para profesional budaya lan bakal ditunjuk kanggo tujuan kasebut dening entitas promosional, sing duwe kemungkinan panitia maca bisa milih saka asli sing diajukake minangka finalis sing dianggep cocog.

6. Hadiah lan keputusan Juri
Fnac bakal ngirim hadiah siji lan ora bisa dipisahake 10.000 (sepuluh ewu) euro (sing kudu dibayar kanthi rong pembayaran: 50% kanggo jumlah kasebut sawise komunikasi keputusan kasebut, lan 0% sing isih ana nalika diterbitake). Karya sing menang bakal diterbitake dening Ediciones Sins Entido, sing bakal tanggung jawab produksi lan edhisi, lan sing menang bakal menehi kontrak karo penerbit iki sajrone 50 taun, bisa dianyari lan kanthi persentase royalti 10%. Bebungah penghargaan kasebut tegese Ediciones Sins entido bakal ngatur kabeh hak eksploitasi karya kasebut, ing kabeh negara lan kanggo kabeh basa, uga kabeh hak penerbitan ing kabeh media.

Sanalika, Fnac duwe hak ngatur kanthi asli karya pamenang pameran sing bisa dipamerake ing galeri, ing Spanyol uga ing negara liya.

Jumlah hadiah bakal dikenai undang-undang babagan peraturan pajak sing dicekel.

Keputusan dewan juri bakal final, penghargaan kasebut ora bakal dinyatakake ora sah utawa disebarake ing antarane rong karya utawa luwih lan bakal dianugerahi karya kasebut ing antarane sing ditampilake kanthi sebulat suara utawa gagal, kanthi suara mayoritas juri, dianggep pantes dianugerahi.

7. Distribusi lan presentasi publik
Karya sing menang bakal disebarake dening Sins Entido, lan Fnac bakal njamin implementasi lan komunikasi khusus ing kabeh ruang komersial.

Presentasi umum penghargaan kasebut bakal ditindakake ing salah sawijining Forum Fnac, sing dianggep organisasi cocog.

Kasunyatan melu kontes kasebut tegese kabeh pihak kasebut nampa dhasar kasebut.

Kanggo informasi luwih lengkap:
award@sinsentido.es
Tel: 91 522 3241

Informasi luwih lengkap - Sento Llobel juara VI Fnac- Sins Entido Award

Sumber - AACE


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.