Frasa paling apik ing Kazuo Ishiguro

Kutipan Kazuo Ishiguro

Sawetara dina kepungkur Bebungah Nobel Sastra 2017 menehi minangka pantes kanggo wong Jepang Kazuo Ishiguro. Wiwit kuwi, ing Actualidad Literatura, sampeyan duwe rong artikel babagan tokoh kasebut:

Dina iki, kita nggawa artikel kaping telu lan saiki, artikel pungkasan babagan panganggit iki. Kita menehi sampeyan rasa sing paling apik katrangan saka Kazuo Ishiguro. Artikel sing rada sederhana nanging ora kalah penting kanggo perkara kasebut. Muga-muga sampeyan seneng!

Frasa lan pecahan buku dening Kazuo Ishiguro

  • Apa sampeyan ora ngira yen kadang kita cepet banget kanggo nyonto wong Amerika? Aku sing pertama mikir yen akeh adat istiadat sing lawas kudu ilang nganti selawase, nanging… Apa ora ngira yen kadang karo sing ala uga bisa ngilangi barang sing apik? Kasunyatane saiki Jepang katon kaya bocah sing sinau saka wong diwasa manca. (Buku: «Artis jagad ngambang»).
  • Wawasan kemenangan sing dikatutake sawetara wong kepengin weruh. Sukses mesthi subyektif, bisa digayuh ngadhepi galeri lan rumangsa frustasi.
  •  Dheweke kudu ngerti yen terkadang iki kedadeyan ing jagad iki. Panemu masarakat, pangrasane, sawijining dina bakal ana ing arah siji, lan liyane ing arah liyane. (Buku: "Aja nilar aku").
  • Ing jaman kaya iki nalika saben wong dadi mlarat saben dina lan bocah-bocah sing ndeleng ing dalan saya lara lan luwih lapar saben dina, perkara pungkasan sing kudu ditindakake artis yaiku ngunci awake dhewe lan nglukis gambar para pelacur. (Buku: «Artis jagad ngambang»).
  • Nalika ndeleng film sing diowahi dadi buku, aku nyoba banget supaya ora ngelingi buku kasebut. Penting kanggo ndeleng film kasebut minangka film.
  • Aku seneng mikir yen ing pungkasan saben crita liyane diwiwiti kanggo saben wong sing bisa dadi luwih apik.
  • Pramila kita gelut lan iku sing menang. Kita entuk hak dadi warga negara sing bebas. (Buku: «Sisa dina »).
  • Napa kuwatir banget babagan apa sing kudu ditindakake utawa sing ora ditindakake kanggo ngarahake urip sing ditindakake? (Buku: "Sisa dina").
  • Sampeyan bisa uga dadi wong sing hebat, nanging urip ora mung kanggo tresna marang siji wong. (Buku: "Nightlife").
  • "Generasi sastra anyar minangka penemuan penerbit."

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.