TuuuLibrería: sumbangan, buku kaya sing sampeyan pasangi

Nggoleki lurung-lurung ing Madrid mesthi kaget, luwih-luwih yen ana gandhengane karo budaya, seni utawa, utamane, buku. Lan nalika dina Minggu esuk, nalika mlaku-mlaku ing dalan Covarruvias, aku ketemu TuuuLibrería, sawijining proyek apik ing macem-macem toko buku kanthi mekanisme sampeyan ngidini sampeyan njupuk akeh buku kaya ing tangan siji kanggo ngganti sumbangan. Apa sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan inisiatif iki?

Akeh buku, kabeh seneng

© Apik2be

Nalika mlebu TuuuLibrería, ana swasana sing anget nanging uga bisu, ing endi para pengunjung nggawe kontemplasi sing lahir nalika sampeyan nggoleki kanthi tliti ing crita sing didhelikake, kadang-kadang diwenehake wong liya lan dadi harta karun anyar kanggo kita sing seneng maca.

Kaperang dadi pirang-pirang bagean, wiwit Sastra ing Spanyol nganti bagean bocah, liwat Novel Sejarah utawa Bantuan Dhiri, TuuLibrería minangka proyek sastra karo loro kantor ing Madrid (dalan Covarruvias, ing Chamberí, lan dalan Padilla, ing distrik Salamanca) lan Barcelona (dalan Planeta tengah) sing tujuane ngidini sampeyan seneng maca anyar minangka ganti sumbangan sing sederhana.

Sistem TuuuLibrería iku gampang: dheweke nampa sumbangan saka individu buku sing ora dikarepake lan dibutuhake maneh, lan yen ana sawetara judhul ora kondhang, konten kasebut didaur ulang liwat perusahaan khusus. Sabanjure, kabeh buku kasebut diwaca dening para pamaca sing bisa njupuk akeh buku kaya sing dipasang ing tangan siji kanggo ijol sumbangan sing bakal dilebokake ing bank piggy. Dhuwit sing digunakake kanggo nerusake daur ulang buku lan ndhukung macem-macem proyek, utamane ing sekolah lan perpustakaan.

TuuuLibrary Ora duwe katalog, nanging luwih becik buku-buku interspersed sing, yen ora ana pitulung saka njaba, diwenehake dening sumbangan para pamaca sing bisa terus nggawe asosiasi unik iki, ing ndhuwur kabeh, rasa tresna marang surat lan surat dadi luwih. crita.

Lan mesthi wae, sapa wae sing nolak.

Apa sampeyan mikir babagan ide iki?

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Maria Guadalupe ngandika

    Alternatif sing apik kanggo diwaca wong. Lan golek kesenengan ing petualangan maca!

bool (bener)