Tommy lan Tuppence: Detektif Paling Ora Dikenal Agatha Christie.

Tommy lan Tuppence ngatasi kasus ndelok sing pertama ing konteks Perang Dunia Pertama.

Tommy lan Tuppence ngatasi kasus ndelok sing pertama ing konteks Perang Dunia Pertama.

Limang buku gegandhengan karo espionage yaiku dibintangi Tommy lan Tuppence, pasangan detektif amatir sing paling wani lan paling apik ing novel kriminal klasik.

Nazi, layanan rahasia Inggris lan perang donya minangka kerangka kanggo seri iki sing, sanajan ora ditampa kanthi apik ing antarane masarakat nalika semana, iku sukses sukses ing televisi taun-taun mengko.

Wiwitane: Pak Brown sing Misterius.

Salah sawijining novel hebat Agatha Christie yaiku sing pertama dadi bintang pasangan iki sing, nalika semana, durung nikah. Dheweke mung kanca cilik. Ing nyritakake gelahe kalorone, kanthi gaya jaman saiki, diselehake karo crita telik sing nggawe kita ketegangan sajrone kabeh kaca novel. Kanthi Perang Donya kaping latar mburi, siji dokumen rahasia ilang ing kapal karam, sing layanan rahasia Inggris ing sisih siji, band Bolshevik internasional lan pasangan penggemar iki sing nyoba nemokake pimpinan band, Pak Brown sing misterius, minangka bahan sing sampurna kanggo novel misteri klasik sing ngeterake kita menyang wiwitan abad kepungkur.

Iki minangka salah sawijining buku sing paling misuwur dening panulis.

Sing paling misuwur ing saga: Marriage of Hounds.

Buku iki menehi jeneng seri televisi lan ing ngendi Tommy lan Tuppence dadi detektif sejati. Dheweke nemokake agensi y pariwara sampeyan, diterbitake ing The Times reza "Kita nindakake kabeh, kita menyang endi wae". Iki nggawe dheweke mbukak sementara kanggo Detective Agency. Rolas crita, rolas kasus, diselidiki dening pasangan iki, sing duwe kekarepan lan energi luwih akeh tinimbang ngerteni babagan karya detektif.

Misterius Sans Souci.

Rong puluh taun mengko, Tommy lan Tuppence wis ngunggahake anak-anake lan dheweke butuh kesenengan sajrone urip: lagi ngalami wayahe ora aktif sing nggawe dheweke bosen. Perang Dunia kaping pindho bubar lan dheweke usul golek sawetara agen Nazi sing ora ragu-ragu mateni kanggo nglindhungi anonimitas. Dheweke dicurigai tetep ing hotel ing pesisir Inggris, Sans Souci klien sing umume kalebu pensiunan lan pasangan sing nembe nikah. Tommy lan Tuppence uga bakal nginep ing kana kanthi tujuan supaya bisa nemokake.

Nazi lan spionase sing ndhelik, tema sing terus-terusan ing seri Tommy lan Tuppence.

Nazi lan spionase sing ndhelik, tema sing terus-terusan ing seri Tommy lan Tuppence.

Gambar

Ing polos dolan menyang bulike Ing papan dununge, Tommy lan Tuppence wiwit curiga yen ana kedadeyan aneh ing papan kasebut. Mungkin petualangan perkawinan sing paling nyenengake yaiku Tuppence meh kelangan nyawane.

Lawang Takdir.

Petualangan pungkasan perkawinan sing ora kuwat iki, wis tuwa ing buku iki, sing diwiwiti nalika dheweke tuku omah ing pesisir kanggo pensiun lan nglampahi sepuh ing kana.

Ing loteng omah golek koleksi buku sing akeh sing Tuppence arep dipesen. Nalika sampeyan ngurutake, waca sawetara sing menehi kenangan babagan masa mudha lan, ing salah sawijining, temokake pirang-pirang tembung sing digarisbawahi kanthi warna abang pesen: "Marie Jordan ora mati amarga alam. Iki salah siji saka kita.

Kanthi kangelan nyelidiki sawijining kedadeyan sing kedadeyan limang puluh taun sadurunge, dheweke bisa nemokake sapa Marie Jordan, sing mateni dheweke lan motif sing nyebabake tindak kriminal kasebut.

Tanpa mangu-mangu, seri sing bakal diwaca yen durung rampung utawa maca maneh kanggo nikmati kaya kaping pisanan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Interrobang ngandika

    Pos iki nylametake, sejatine sawetara wong sing misuwur Poirot lan Marple mudhun menyang kaca nomer loro. Serial novel sing dibintangi Tommy lan Tuppence Beresford duwe aspek sing nyenengake lan mung siji-sijine karakter Agatha Christie sing berkembang sajrone novel, tuwa lan duwe urip konvensional kurang luwih, karo bocah lan putu. Disaranake maca kabeh seri lan penting kanggo nindakake kanthi urutan. Salam.

bool (bener)