Tim editorial

Kita minangka blog sing khusus kanggo warta sastra lan warta editorial. Kita seneng sinau penulis klasik lan wawancara karo penulis sing paling disenengi Dolores Round o Marwan uga nampung penulis anyar.

Kita duwe luwih saka 450.000 pengikut Twitter ing akun kasebut @A_literature Saka ngendi

Kita seneng pindhah liwat acara sing beda-beda. Wiwit 2015, kita kalebu wong liya sing prestisius Penghargaan Planet lan kita bakal nyritakake babagan langsung lan pisanan.

Tim editorial Aktualidad Literatura kasusun saka klompok ahli ing bidang sastra, panulis lan panulis dianugerahi macem-macem penghargaan. Yen sampeyan uga pengin dadi bagean ing tim, sampeyan bisa kirimake formulir iki kanggo dadi editor.

Penyunting

  • Mariola Diaz-Cano Arevalo

    Saka vintaj Manchega umur 70 taun, aku metu minangka pamaca, panulis lan sinéfili. Banjur aku miwiti sinau filologi Inggris, mulang lan nerjemahake basa Sachon. Aku rampung latihan minangka ejaan lan proofreader gaya kanggo penerbit, panulis lepas, lan profesional komunikasi. Aku ngatur rong situs web: MDCA - CORRECCIONES (https://mdcacorrecciones.jimdofree.com/) lan MDCA - PELAJARI BAHASA INGGRIS lan SPANISH (https: //mdca-aprende-a-tu-aire-ingles-y-espanol.jimdosite. com /). Aku uga duwe situs web sastra, MDCA - NOVELAS Y RELATOS https://mdcanovelasyrelatos.jimdofree.com/) lan blog, MDCA - QUÉ HAY DE LO MÍO (https://marioladiazcanoarevalo.blogspot.com.es/), ing endi Aku nulis babagan literatur, musik, serial televisi, bioskop lan budaya kanthi umum. Kanthi ilmu babagan sunting lan tata letak, aku nerbitake dhewe limang novel: "Marie", trilogi sejarah "Serigala lan lintang" lan "Ing wulan April".

  • Juan Ortiz

    Gelar pendidikan, sebutno basa lan sastra, saka Udone (Universidad de Oriente, Nucleo Nueva Esparta, Venezuela). Profesor universitas ing kursi sejarah, sastra Spanyol lan Amerika Latin, uga musik (harmoni lan main gitar). Gelar pendidikan, nyebutake basa lan sastra, (Udone). Profesor sastra, sejarah lan musik universitas. Aku kerja dadi panulis, misuwur sajak lan narasi kutha. Sawetara bukuku yaiku: "Transeúnte", crita; "Badan ing pantai", kumpulan puisi. Aku uga dadi panyipta konten lan editor teks.

  • Ana Lena Rivera Muñiz

    Aku Ana Lena Rivera, panulis seri novel intrik sing dibintangi Gracia San Sebastián. Kasus pertama Gracia, Lo que Callan los Muertos, wis nampa Torrente Ballester Award 2017 lan penghargaan finalis saka Fernando Lara Award 2017. Aku seneng banget babagan fiksi kriminal wiwit cilik, nalika aku ninggalake Mortadelo lan Filemón kanggo Poirot lan Miss Marple, mula sawise pirang-pirang taun dadi manajer ing multinasional gedhe aku ngganti bisnis amarga semangatku: Novel kriminal. Mula lair Gracia San Sebastián, peneliti utama ing seri novel detektifku, ing endi wong normal, kaya kita, bisa dadi penjahat, malah bisa mateni nalika urip nggawe kahanan sing angel. Aku lair ing Asturias, aku duwe gelar Hukum lan Administrasi Bisnis lan Manajemen lan aku urip ing Madrid wiwit jaman universitas. Saka wektu ke wektu, aku kudu mambu segara, Segara Cantabrian, kuwat, sregep lan mbebayani, kaya novel sing dak tulis kanggo sampeyan.

  • Encarni Arcoya

    Editor lan panulis wiwit taun 2007. Pecinta buku wiwit taun 1981. Wiwit isih cilik, aku dadi akeh buku. Sing nggawe aku nyembah? Nutcracker lan Raja Tikus. Saiki, saliyane dadi pamaca, aku uga dadi penulis crita bocah, novel enom, romantis, narasi lan erotis. Sampeyan bisa nemokake aku minangka Encarni Arcoya utawa Kayla Leiz.

  • Lola penasaran

    Siswa Komunikasi lan Hubungan Internasional. Maca lan nulis mesthi dakkandhani. Aku mikir buku sing disenengi yaiku Rayian Bradbury's Martian Chronicles, sanajan aku seneng mikir, kanthi kabeh sing kudu dakwaca lan disinaoni, aku isih bisa ngowahi pikiranku. Muga-muga sarananku ing blog iki mbantu sampeyan luwih seneng buku lan bisa ngirim kabeh crita sing nate ngalahake aku.

Mantan editor

  • Carmen Guillen

    Kaya mungsuh, monitor pendidikan lan macem-macem hobi, kalebu maca. Aku seneng klasik sing apik nanging ora cedhak karo band nalika ana literatur anyar sing dakwenehake. Aku uga seneng penak lan gampang 'ebooks' nanging aku kalebu wong sing luwih seneng maca kanthi ngrasakake makalah, kaya biasane.

  • Kaki Alberto

    Panulis plancongan lan literatur, penyayang huruf eksotis. Minangka panulis fiksi, aku nerbitake crita pemenang penghargaan ing Spanyol, Peru lan Jepang lan buku Cuentos de las Tierras Calidas.

  • Lidia aguilera

    Insinyur lan seneng crita. Dalanku ing literatur diwiwiti karo Mariane Curley "The Circle of Fire" lan dikonsolidasi karo "Toxina" saka Robin Cook. Aku duwe prediksi kanggo fantasi, yaiku Young diwasa utawa diwasa. Saliyane, aku uga seneng seneng seri, film utawa manga sing apik. Kepiye wae sing nggawa crita uga disambut. Aku uga dadi pangurus blog sastra nalika nulis panemu babagan buku sing dakwaca: http://librosdelcielo.blogspot.com/

  • Diego Calatayud

    Gelar Filologi Hispanik. Semangat babagan nulis, aku nate Master ing Nyritakake Narasi lan Kreatif. Wiwit aku isih enom, aku seneng sastra, mula ing blog iki sampeyan bisa nemokake saran paling apik babagan nulis novel, utawa nikmati buku-buku klasik sing apik.

  • Alex Martinez

    Aku lair ing Barcelona ing wulan pungkasan taun 80an. Aku lulus ing Pedagogi saka UNED, lan nggawe pendhidhikan minangka cara urip profesional. Sanalika, aku nganggep aku sejarawan "amatir", kepengin banget sinau ing jaman mbiyen lan utamane kanggo konflik kemanusiaan. Hobi, sing siji iki, sing dak gabungake karo maca, nglumpukake buku kanthi macem-macem jinis lan, umume, karo literatur kanthi macem-macem kemungkinan. Minangka kanggo hobi sastra, aku kudu ujar manawa buku favoritku yaiku "The Godfather" anggitane Mario Puzzo, saga favoritku yaiku Santiago Posteguillo sing didedikake kanggo Perang Punic, panulis utama yaiku Arturo Pérez-Reverte lan referensi sastra. yaiku Don Francisco Gomez de Quevedo.

  • Maria Ibanez

    Aku lair dina sing padha karo Pangeran Henry saka Inggris. Dheweke minangka pangeran Inggris lan aku dadi pustakawan. Matur suwun Karma. (tanpa akronim).