Tema sing mbaleni ing César Vallejo

Vallejo ngunggahake gelas kanggo roti panggang

Kaya dene kabeh panulis, César Vallejo wis seri saka obsesi sing diulang sacara periodik sajrone karyane ngasilake inti tematik sing padha ringkes ing artikel iki.

Salah sijine yaiku rasane weruh ora direksa lan mung ing jagad sing kebak ketidakadilan lan piala sing nyerang manungsa lan ngancam manungsa ing saben penjuru. Ora ana wong, malah Gusti Allah, sing bakal nulungi para pria lan wanita supaya ucul saka sumur kasepen lan tanpa daya nalika dheweke kecelakaan.

Wacana saka wektu minangka obsesi liyane. Nyedhaki pati, sing nyedhaki lan nyedhaki minangka asil saka kalender, nyiksa penyair sing ngungsi ing alam lan awake dhewe minangka sarana urip saiki tanpa beban sementara saka tandha abadi saka jam. Nanging, dadi tuwa uga dirasakake ...

Akhire ing kabecikan lan roso seduluran minangka conto liyane saka pakaryan Vallejo, sing ngerti kasunyatane ireng lan mung kanthi mbantu wong liya lan nuduhake rasa lara dheweke bakal bisa nindakake apa-apa kanggo ngatasi kahanan sing lara ing manungsa.

Informasi luwih lengkap - Biografi César Vallejo

Foto - Peru 21

Sumber - Oxford University Press


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.