The Three Musketeers. Versi film sing dipilih

The Three Musketeers Iki bisa uga minangka novel sing paling misuwur Alexander dumas utawa, mbok menawa, sing paling populer. Lan kenapa aku nggawa munggah? amarga dina iki ulang tahune, lan saiki 220 wiwit penulis Prancis misuwur weruh cahya pisanan ing Juli. Nanging amarga bisa uga ora kabeh wong wis maca crita musketeer sing paling misuwur sing wis ditulis lan bakal ditulis, ing kene ana review sawetara akeh adaptasi sing wis digawe ing bioskop. Lan kita mesthi wis ndeleng, amarga wiwit versi bisu pisanan 100 taun kepungkur, wis cukup udan. Dadi, kanggo ngurmati penulis Gallic, dadi review saka akeh pasuryan sing langgeng padha duwe Athos, Porthos, Aramis lan D'Artagnan, lan gusti Treville, cacahe Rochefort o milady ing mangsa.

The Three Musketeers - Sajarah

Kita elinga crita saka The Three Musketeers, kang disetel ing Prancis abad kaping XNUMX. D'Artagnan yaiku Gascon sing enom lan sregep sing lelungan menyang Paris kanthi tujuan gabung karo musketeers raja. Louis XIII, ing ngarepe yaiku Gusti Treville. Ing dalan kang wis ketemu ala karo ing Count saka Rochefort y milady ing mangsa, loro kolaborator saka nyenengake Kardinal Richelieu, Perdhana Mentri raja, sing nggawe konspirasi kanggo nyingkirake dheweke saka kuwasa. Sawise ing ibukutha, d'Artagnan duwe kacilakan kanggo ngadhepi musketeers sing paling wani lan paling setya, Athos, Porthos lan Aramis. Kahanan iki bakal nyawiji wong-wong mau kanggo nemokake intrik pengadilan lan misteri ing ngendi ratu utawa raja uga melu Adipati Buckingham, lan ing ngendi pasts lan takdir kanca lan mungsuh intersect, kaya siji sing nyawiji Milady karo Athos.

The Three Musketeers - versi film

The Three Musketeers (1921) - Fred Niblo

Mbok salah siji sing paling hits ing Film meneng ing taun pisanan isih mangu-mangu ing seni kapitu. Iki dibintangi dening lintang wektu, Douglas Fairbanks, jejere Leon Barry, George Siegmann, Eugene Palette, Boyd Irwin utawa Thomas Holding. Lan ora mandheg duwe pesona sanajan luwih saka 1 taun.

The Three Musketeers (1939) - Allan Dwan

Iki minangka versi komedi musik lan petualangan, sing dadi karakter utama. ora ameh, banget populer ing taun-taun kasebut lan teka saka vaudeville, genre uga saka sedulur Ritz (Jimmy, Harry lan Al) sing ngiringi dheweke minangka musketeers. kanggo ndeleng, wis rampung ing YouTube.

The Three Musketeers (1948) - George Sidney

Sing paling misuwur lan paling populer tanpa mangu iku versi iki sing padha mbintangi gene kellyLana Turner (Milady de Winter), June Allyson, Frank Morgan, Van heflin (mbok menawa Athos paling apik kabeh), Robert Coote, Angela Landsbury kaya Ratu Anne lan a Rega Vincent sampurna minangka Richelieu perfidious. Iku uga salah siji sing paling dawa lan paling dramatis. Iki nominasi Oscar kanggo Sinematografi Paling Apik.

The Three Musketeers: Diamonds Ratu (1973)—Richard Lester

Kita mlumpat bali menyang 70s kanggo nemokake versi iki sing uga misuwur banget ing dekade kasebut lan diterusake ing taun 1989, sing diadaptasi Twenty Years Later, novel nomer loro Dumas babagan musketeers. Inggris-digawe, padha mbintangi Richard Chamberlain (kayata Aramis sing elegan lan apik banget), michael york (D'Artagnan sing jovial), Raquel welehOliver Reed (Athos liyane sing apik banget, lan cocog banget karo temperamen sing dadi ciri Reed), Geraldine chaplinFaye DunawayCharlton heston ( Richelieu sing ora mungkin) utawa Pak Christopher Lee (buku Rochefort).
Minangka kasunyatan penasaran, film iki lan lanjutan saka 89, sing judhulé The Return of the Musketeers, duwe sawetara pemandangan sing dijupuk ing Aranjuez.

The Three Musketeers (1993) - Stephen Herek

Ing liyane mlumpat saka 20 taun kita teka ing adaptasi iki saka estetika lan sakabehe cast saka dasawarsa, ngendi mbok menawa sing paling sumunar yaiku swara mlebu dening Michael Kamen lan song ditandhani karo motto musketeer dening telung musketeers music liyane: Sting, Rod Steward lan Bryan Adams. padha mbintangi Charlie Sheen, kiefer sutherland (Athos sing pantes, kanggo para leluhure), Chris O'Donnell (D'Artagnan sing lemah, sing dicalonake kanggo Razzies taun iku), Oliver Platt, Rebecca DeMornay, Tim Kari (Kardinal Richelieu sing nyenengake banget), Julie Delpy, Gabrielle Anwar lan Michael winkot, yaiku Rochefort gedhe liyane sing mesthi diiringi fisik aktor.

The Three Musketeers (2011)—Paul W. S. Anderson

Lan pungkasane kita duwe iki versi luwih saka free lan liwati puteran, merek abad XNUMX. Pemeran uga nggambarake wektune, karo Logan Lerman minangka D'Artagnan sing enom banget, Lukas Evans (Arami), ray stevenson (Porthos), Matius Macfadyen (Athos), Milla Jovovich, Orlando Bloom (Adipati Buckingham karikatur), Christof Waltz (tansah ala kanggo Richelieu) lan Mads Mikkelsen (kang uga tansah ngukur nganti ala, kaya Rochefort).

Minangka penasaran

Aku rampung review iki karo curiosities iki.

  • Versi Meksiko sing dibintangi Cantinflas (Mario Moreno) ing 1942. Banget sui generis, dheweke lan sawetara kanca raiders ketemu Reina, bintang film sing, diiringi sawetara kanca, ngunjungi kabaret kurang urip. Cantinflas flirts karo dheweke lan mbalekake kalung sing wis dicolong. Ing rasa syukur, Reina ngajak wong-wong mau menyang studio ing ngendi dheweke kerja, nanging ing kana Cantinflas ngalami kacilakan lan kelangan eling. Banjur dheweke bakal ngimpi yen dheweke yaiku D'Artagnan lan kanca-kancane telu musketeers.
  • Butiran wedhi musketeer kita, sing ukurane cukup gedhe. amarga kita duwe iki Seri RTVE, 1971, sing lintang Sancho Grace (Sapa maneh) minangka d'Artagnan, Victor Valverde, Joaquin Cardona, Ernest Aurora, Maite Blasco utawa Monica Randall minangka Ratu Anne saka Prancis. Bisa dideleng ing Youtube.
  • Lan carane kita bisa ninggalake ing Muskehounds animasi, kang kita mlebu karo Jepang. Sawetara seri wis rampung kaya iki kanggo nggawa klasik nyedhaki cilik, lan kanggo akeh lawas. Impeccable ing muni, wangun lan latar mburi, karo voices unrepeatable saka Raphael saka Penagos (Richelieu), Kamar Kamulyan (Juliet) utawa Joseph Louis Gil (Kanggo kula).

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.