Telung buku kanggo tresna

Dina iki aku tangi kanthi lembut ... Nalika semana sampeyan butuh "tamparan katresnan" sing nggawe sampeyan tangi lan ngisi pengarep-arep. Katresnan minangka perasaan sing paling disenengi lan dikarepake dening kabeh wong, utawa ora? Lan kita terus-terusan ora mung nggoleki, nanging kita ngarep-arep urip, nanging kita uga pengin ndeleng crita katresnan sejati ing layar amba, ing serial televisi, ing lagu, lan mesthi ing buku.

Dadi, manfaatake kasunyatan sing dina Jumuah, yaiku dina ngaso, ngrasakake lan nindakake kabeh sing ora menehi wektu sajrone minggu liyane, Aku nyaranake sampeyan telung buku supaya tresna ... Dheweke minangka salah sawijining sing sampeyan waca lan mung kanthi ngrampungake, sampeyan nyenengake lan ngalamun kanggo kedadeyan sing padha utawa padha karo sampeyan. Sing endi sing bakal dipilih dhisik? Aku wis maca kabeh telu lan banjur menehi keputusan babagan bentuk poin kanggo masing-masing. Nanging elinga: iku minangka penilaian pribadi, sampeyan ora kudu setuju.

"Kisah Cinta" Erich Segal

Aku nyaranake buku iki amarga telung sebab:

  • Kaping pisanan yaiku mung dina iki, tanggal 16 Juni nanging wiwit taun 1937, panganggité Erich Segal lair. Apa cara sing luwih apik kanggo ngurmati pakaryan tinimbang maca?
  • Kapindho yaiku buku cekak (kayane aku kelingan udakara 170 kaca) diwaca kanthi sampurna ing akhir minggu. Bakal nggawe sampeyan cekak! Sampeyan bakal kangen yen ora terus ...
  • Lan nomer telu lan pungkasan, sing uga kalebu novel sing apik banget, uga duwe film adhedhasar buku kasebut sing uga disaranake banget.

Sinopsis

Oliver minangka siswa Harvard sing seneng olahraga saka kulawarga sing sugih. Jennifer, mahasiswa musik sing ngguyu lan ngguyu sing kerja dadi pustakawan. Jebule dheweke ora duwe kesamaan, nanging ...
Oliver lan Jenny minangka protagonis salah sawijining crita katresnan sing paling misuwur ing kabeh jaman. Crita sing akeh wong diwasa bakal maca maneh kanthi seneng, lan bakal terus menang maca generasi anyar.

Luwih saka 21 yuta kopi...

Biji kanggo dheweke yaiku 4/5 poin.

"Under the Same Star" dening John Green

Buku liyane sing wis dakwaca kaya aku ndeleng film sing digawe babagan dheweke ... Yen sampeyan ora pengin nangis kaya cupcake, aku ora menehi saran ... nanging aku uga bakal ngandhani yen sampeyan bakal kangen a buku anyar, kanthi katresnan sing enom lan enom saka sing nalika teka kayane bakal ngrusak kabeh.

Koran The New York Times diarani novel iki minangka "Campuran melankolis, manis, filsafat lan sih" Kejaba iku "Tindakake dalan tragedi sing nyata".

Sinopsis

Hazel lan Gus pengin duwe urip biasa. Sawetara bakal ujar manawa dheweke dudu lair kanthi lintang, jagad kasebut ora adil. Hazel lan Gus mung enom, nanging yen kanker sing padha nandhang lara wis mulang apa-apa, mula ora ana wektu kanggo getun, amarga, seneng utawa ora, saiki mung saiki lan saiki. Dadi, kanthi tujuwan supaya kekarepan sing paling gedhe Hazel dadi nyata - kanggo ketemu karo penulis favorit - dheweke bakal nglintasi Atlantik bebarengan kanggo ngulandara, amarga katulik banget. Tujuan: Amsterdam, papan dununge panulis sing enigmatis lan moody, siji-sijine wong sing bisa nulungi dheweke ngurutake teka-teki sing gedhe tenan.

Novel sing dianjurake maca kanggo umur 14 lan luwih.

Biji ku ing buku iki yaiku 4/5.

"Wuthering Heights" dening Emily Brontë

Klasik kabeh sastra sing kudune kudu diwaca. Beda banget karo rong buku liyane sing disaranake ing ndhuwur, amarga roman sing luwih rumit, luwih tuwa, luwih tradisional ...

Sinopsis

Iki nyritakake crita sing dramatis lan tragis. Diwiwiti karo tekane bocah lanang Heathcliff ing omah Earnshaw, sing digawa bapak saka kulawarga saka Liverpool. Kita ora ngerti saka endi makhluk iki, sing bakal nuwuhake rasa sedhih ing kulawarga angkat lan uga tangga teparo, Lintons. Crita katresnan lan dendam, gething lan gendheng, urip lan pati. Catherine Earnshaw lan Heathcliff ngembangake hubungan ketergantungan bebarengan sajrone urip, wiwit bayi nganti mati.

Yen sampeyan pengin ngerti kepiye critane lan kepiye lumaku, sampeyan mung kudu mbukak buku dhewe ...

Biji kanggo buku iki 5/5 poin.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.