Hit Refresh, buku pisanan saka Satya Nadella, CEO Microsoft

Satya Nadella

Akeh sing ora ngerti jeneng Satya Nadella, normal amarga dudu tokoh sastra nanging luwih misuwur ing jagad teknologi. Satya Nadella minangka CEO lan Presiden Microsoft, sing tanggung jawab kanggo akeh inovasi anyar sing diluncurake perusahaan suwene taun kepungkur, kalebu aplikasi kanggo iOS lan Android. Tekane lan kerjane wis ana lan kaya jet urip sing ningkatake panguwasa sing dimupangatake perusahaan ing taun-taun pungkasan. Tokohé dadi penting lan mulane wis mutusake nulis buku sing diarani Hit Refresh.

Buku anyar iki bakal didol taun ngarep, nanging penerbité, Harper Business, wis promosi. Satya Nadella wis nuwuhake revolusi ing jagad teknologi lan kayane dheweke kepengin menehi sumbangan tumrap jagad sastra. Ing kasus iki, wis dilaporake manawa Hit Refresh ora bakal dadi biografi utawa uga manual babagan cara dadi pimpinan bisnis, rong topik utawa rong bentuk sing ngisi buku bisnis lan buku mandhiri ing akeh toko buku. Ing kasus iki Hit Refresh pengin nerangake kepiye sukses anyar Microsoft lan kepiye cara iki bisa ditindakake ing masarakat, saengga bisa nambah apik, kaya sing ditindakake Microsoft.

Hit Refresh ora bakal dadi biografi Satya Nadella sing gampang

Ing kasus iki, dhuwit sing diasilake Satya Nadella bakal menehi kanthi lengkap kanggo Microsoft Philanthropies, sawijining yayasan Microsoft sing ngupayakake nggawe teknologi anyar kanggo sing paling mlarat. Sing paling penasaran yaiku organisasi iki bisa digunakake karo produk Microsoft, mula ana manfaate buku kasebut bakal ditrapake perusahaan kanthi cara ora langsung, ana sing langka. Kepiye wae Hit Refresh kayane dadi paling laris ing antarane tema-tema non-fiksi, buku sing mesthi bakal narik kawigaten wong akeh, paling ora saka sing wis krungu babagan Satya Nadella.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Inti Ernesto Pizarro ngandika

    Apik banget Ngenteni setaun. Aku seneng banget karo sing sampeyan gunakake babagan Microsoft lan apa sing sampeyan tindakake ing perusahaan kasebut.

bool (bener)