Susu ala saka Fernando Fernán Gómez

Fernando Fernan Gomez

Fernando Fernan Gomez, sing paling dielingi minangka aktor misuwur lan apik, uga dadi panulis sing cerdas, amarga tulisane mbuktekake, ing antarane kalebu "Sepeda kanggo musim panas."

Dadi, saliyane dadi aktor lan panulis, ing kalodhangan (lan dudu wektu senggang), Fernán Gómez nggrundel profesional lan mulane kita kalebu ing review babagan iki lbala tentara literatur utama ing ngarep kamera televisi.

Babagan presentasi bukune nalika ana wong sing njaluk pengabdian dadi tenanan supaya sampeyan bakal kelangan saraf lan njawab kanthi ora apik. Wong kasebut nguciwani dheweke amarga pendhidhikan sing ora apik lan banjur Fernán Gómez njeblug ing nesu lan ngakoni, ana sing ngurmati dheweke, ora sopan, nanging ora puas karo dheweke, dheweke bengok-bengok karo penggemar (bisa uga nuduhake yen dheweke bener-bener nyeluk dheweke ora sopan) lan malah teka kanggo mbuwang buku kasebut, sadurunge ndeleng kabeh wong sing nggatekake lan ora percaya lan saran yen dheweke tenang saka wong-wong ing sekitare.

Tanpa mangu-mangu wayahe epik sing bakal menehi tautan supaya sampeyan bisa ndeleng video sing lengkap lan mriksa manawa kita ora nghiasi crita kasebut.

Informasi luwih lengkap - Fernando Fernán Gómez: «Jancok sampeyan… Jancok!

Foto - 20 menit


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)