Dolanan sastra: Sapa sing nulis apa?

Yen sampeyan ngetutake artikel saka Kasusastran Saiki Umume, lan khusus kanggo aku, sampeyan wis ngerti manawa sok-sok aku seneng nerbitake sing aneh game sastra kanggo menehi luwih dinamisme lan interaktivitas kanggo iki. Ing kalodhangan liya, kita wis takon babagan judhul buku sing kalebu fragmen sastra tartamtu. Wektu iki kita wis luwih gampang kanggo sampeyan lan mung takon sampeyan sapa utawa sapa sing nulis buku tartamtu lan kita mung menehi judhul minangka referensi.

Mesthi wae, ora bakal ujar manawa ora ana konsultasi karo sekutu kita babagan iki: Google. Yen sampeyan wis siyap lan pengin nyoba ilmu sastra sampeyan, mula kita bakal menehi Game Sastra: Sapa sing nulis?

Panganggit utawa panulis duwe judhul ing ngisor iki

Yen sampeyan pengin melu game sastra iki, sampeyan bisa nindakake kanthi ora melu partisipasi ing bagean komentar. Sajrone seminggu, ing bagean komentar sing padha, kita bakal ninggalake kabeh wangsulan sing bener lan bakal menehi katrangan marang pamaca sapa sing wis bener utawa luwih cedhak.

  • Judhul: "13,99 euro".
  • Judhul: "Wanita".
  • Judhul: "Konjuasi para ceciuo".
  • Judhul: "Sputnik, tresnaku."
  • Judhul: "Kekuwatan Saiki".
  • Judhul: Apa sing bakal dakkandhani nalika aku ketemu maneh.
  • Judhul: "Labirin roh."
  • Judhul: Aku dudu monster.
  • Judhul: "Sajak lan legenda".
  • Judhul: "Tandha kaping papat."
  • Judhul: "Mansfield Park".
  • Judhul: "Mangkene pangandikane Zarathustra."
  • Judhul: "Spring kanthi sudhut sing rusak."
  • Judhul: "Barang".
  • Judhul: "1984".
  • Judhul: Wali sing ora katon.
  • Judhul: "Prawan revolusioner kula."
  • Judhul: "Mual."
  • Judhul: "Kandhani sapa aku iki".
  • Judhul: "Kepiye dadi wanita."
  • Judhul: "Misteriah crypt angker".
  • Judhul: "Penangkap ing Rye."
  • Judhul: "Seratus Tahun Kesepian."
  • Judhul: "Kaya banyu kanggo Coklat".
  • Judhul: "Hopscotch".
  • Judhul: "Novel teladan".

In total wong 25 judhul sing wis dipilihutawa kanggo artikel dina iki. Yen sukses lan ana akeh sing maca sing melu game iki saiki, bakal ana liyane sing bakal nyedhiyakake 25 judhul anyar maneh. Pira sing bakal bisa nggebug? Kita wis apik banget!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   sergio ngandika

    labirin roh - carlos ruiz zafón
    sajak lan legenda - gustavo adolfo becquer
    iku - stephen king
    1984 - george orwell
    wali sing ora katon - lara bunder
    catcher in the rye - jd salinger
    satus taun kasepen - gabriel garcia marquez
    hopscotch - j. ngethok
    Novel teladan - benito perez galdos

  2.   Nancy ngandika

    "13,99 euro" .Frederick Beigbeder "Sajak lan legenda" .Gustavo Adolfo Beker "Mansfield Park" .Jane Austen
    : "Spring kanthi sudhut sing rusak" .Mario Benedetti "Iku". King King "1984". George Orwell Penjaga sing ora katon ". Dolores Redondo" Prawan revolusionerku ".Diego Ojeda" Mual ".Jean Paul Sart" Kepiye dadi wanita ".Caitlin Moran" Rahasia saka crypt angker. "Eduardo Mendoza
    "Penangkap ing Rye." Sallinger "Seratus Tahun Kesepian". Gabriel García Marquez "Kaya banyu kanggo coklat" .Laura Esquivel
    "Hopscotch". Julio Cortázar "Novel Teladan". Miguel de Cervantes Saavedra