Sherlock Holmes kanggo kabeh wong. Akeh pasuryan saka detektif sing paling misuwur

Akeh pasuryan saka detektif Inggris sing paling misuwur

A Sherlock Holmes ora prelu saiki. Detektif sing misuwur, digawe dening sir Arthur Conan Doyle, minangka bagean saka imajinasi kolektif universal. Pasuryane padha akeh kaya pamacahe. Lan versi (setya utawa ora) critane ora kaetung ing bioskop, televisi lan format apa wae sing arep kita bayangke. Aku bakal ngatasi sing ana ing kana. Saka paling klasik saka bioskop nganti paling akeh modern, sing wis ngowahi karakter tanpa ngowahi intine dadi siji. Lan mesthi ing bocah lan pemudha. Saka Sherlock televisi anime Jepang sing dak tresnani nganti Perrock sing disenengi karo Isaac Palmiola, udan deres banget, nanging mitos kasebut terus. Ayo dadi versi liyane. Artikel iki khusus kanggo Sara, salah sawijining toko buku favoritku.

Holmes ing film

Ora ana sing luwih apik tinimbang a Aktor Inggris kanggo urip ing layar amba. Lan kanggo jeneng-jeneng apik sing menehi dheweke, aku isih duwe wajah lan keanggunan aktor Afrika Selatan Balung balung balung. Patbelas film sing ditembak ing antarane taun 1939 nganti 1946 bebarengan karo Nigel Bruce minangka Dr. Watson menehi misuwur ing saindenging jagad.

Sing ora ana tandhingane Peter cushing Dheweke uga menehi fisiognomi tartamtu ing versi Asu saka Baskervilles apa sing digawe legendaris produksi Hammer. Banjur njupuk luwih saka telung taun mengko ing serie saka BBC sing diwiwiti ing taun 1964. Dheweke main dadi 16 episode. Nanging sabenere ing Asu saka Baskervilles de la Hammer padha karo sing hebat, Christopher Lee, sing uga dadi Holmes ing taun 60an.

Sing paling pungkasan lan, mesthi jeneng Inggris bergengsi sing menehi urip minangka jeneng liya sir, Ian McKellen, sing ing 2015 digawe maneh kanthi nada sing paling surem ing Pak Holmes.

Holmes ing abad kaping XNUMX

Iku wong Amerika Robert Downey Jr. apa bareng Jude Law kaya Watson, dheweke menehi karakter Doyle sawetara liyane, umpamane, nyepetake aspek. Tangan direktur uga menehi kontribusi kanggo iki Guy Ritchie, yen nganggo Hukum, dheweke ngetrapake kuota Inggris.

Nanging wis ana ing televisi ing endi maneh BBC Dheweke ngumbah rai lan nggawa dheweke bali menyang jaman saiki. Serie Sherlock lan pasuryan saka Benediktus Cumberbatch lan Martin Freeman yaiku Holmes lan Watson saka generasi anyar. Lan uga minangka prestasi kanggo nyedhaki karakter literatur Doyle sing abadi. Sanajan aku nggunakake ponsel lan internet.

Holmes sing paling bocah lan enom

Sing kanggo aku yaiku perro pinter karo swara apik saka aktor swara saka Seri anime mitos 80-an. Angkat tangan sampeyan sing durung nembang nyetel tau Sing paling apik yaiku keponakanku sing umur 6 lan 4 taun terus nembang saiki, lan dheweke bakal enggal maca petualangane. Petualangan sing terus digawe ing sawetara seri buku sing cocog kanggo para pamaca sing luwih enom.

Sherlock, Lupine lan aku - Irene Adler

van 10 judhul wis saka koleksi iki kanggo para pamaca Saka 8 taun. Sing terakhir metu ing wulan Maret, Penguasa angkara.
Proyek kasebut disutradarai dening penulis Italia PD Baccalario, ditulis dening Alessandro gatti (miturut jeneng samaran Irene Adler) lan digambarake dening Iacopo Bruno. Lan bagean saka premis saka apa sing bakal kedadeyan yen telung karakter kondhang iki wis ketemu nalika isih enom lan lakune mesthi nyebrang.

Perrock Holmes - Isaac Palmiola

Saga iki nggawa 5 judhul wis lan ditujokake kanggo para maos saka 5 taun. Protagonis yaiku kewan ingon sing dikatutake Julia lan Diego. Asmane yaiku Perrock, Perrock Holmes, lan ora mung kalebu wong liya, dheweke duwe kekuwatan kanggo maca pikirane sapa wae sing ngrasa weteng.

Panulis Barcelona Isaac Palmiola wis entuk tandha ing corak anyar sing nyenengake iki ing klasik klasik.
Judhul yaiku:
1. Detektif loro setengah
2. Slope ing kabeh papat
3. Elemen, dear Gatson
4. Slaps lan nembak meriam
5. Mangkene Gatson dikunci

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   lilykerry ngandika

    Jeremy Brett ora ana. Dadi luwih becik aku kudu maca maneh pos kasebut kanggo mesthekake yen ora sengaja dilewati. Saiki aku ora yakin, otak ora bakal nampa manawa Jeremy Brett ora ana postingan babagan Pak Holmes lan adaptasi. (Dadi utawa luwih fangirl)

    Sawise ngakses intensitas awal, aku bakal nerangake manawa ujar abad XIX tinimbang XXI lan aku seneng karo artikel kasebut. Aku ndeleng Peter Cushing ing Hound Baskervilles nanging ora ana ing seri BBC. Aku nulis mengko.
    A Salam.

  2.   Mariola Diaz-Cano Arevalo ngandika

    Matur suwun komentar, Lilykerry. Ndandani tongkat Romawi sing nari kanggo aku sajrone abad iki.
    Lan susah aku kudu milih ing pirang-pirang wajah kanggo Holmes. Ana wong sing kudu nggagalake aku lan giliran Brett sing ora apik.
    Sepisan, matur nuwun kanthi sanget.

bool (bener)