Sepuluh buku penting kanggo musim panas iki, miturut 24 simbol

Sepuluh buku penting kanggo musim panas iki, miturut 24 simbol

Platform maca digital Simbol 24 bubar nuduhake dhaptar karo 10 tips kanggo maca musim panas iki. Yen dakcritakake karo sampeyan, mula, amarga sawetara buku kasebut wis ana ing dhaptar pribadi. Kapindho, amarga aku seneng karo platform iki - sing digunakake, aku ora bisa menehi saran.

Minangka pratinjau, aku bakal ngandhani yen sing paling disaranake yaiku Kepiye dadi bojodening Tim Dowling. Lan iki minangka salah sawijining dhaptar. Waca terus, banjur dakkandhani sebabe. Lan aku uga bakal menehi komentar babagan sisa dhaptar, mesthine.

#1 - Kepiye dadi bojodening Tim Dowling (Anagram)

Buku iki mangsuli pitakon penting babagan bebrayan lan menehi saran bijak babagan tumindake manungsa ing prekara romantis. Dheweke ujar saka 24 simbol yen iku alternatif sing paling apik yen sampeyan bakal seneng plancongan dadi pasangan.

Secara pribadi, buku iki narik kawigaten amarga app nuduhake kula ing bagean sing penting. Iki dudu buku pandhuan mandhiri, uga dudu risalah psikologi, uga esai. Dadi opo iki Sejatine aku ora bisa menehi pitutur marang kowe, kajaba ana buku sing ngguyu dhewe kanthi refleksi cerdas sing lucu lan ironi.

#2 - Janji wedhi, dening Laura Garzón (Roca Editorial)

Janji wedhi minangka crita katresnan sing kedadeyan ing Palestina, ing endi protagonis lelungan kebak ilusi kanggo kerja sama karo LSM.

Novel iki wis dadi juara Hadiah Narasi Internasional Marta de Mont Marça sing nomer loro, lan dirilis rada suwe sewulan kepungkur.

#3 -  Wengi pungkasan saka James Salter (Salamander)

Karya iki ngemot sepuluh crita babagan hubungan antarane pria lan wanita, ing endi tema tradisional kayata kuciwa, pengkhianatan lan kesepian digunakake.

James Salter misuwur amarga tulisane sing dilucuti, digawe saka tembung sing akurat lan nggawe bisu sing apik. Prestige sing ora bisa diragukan, dibangun meh meh seket taun kanthi mung pitung buku sing diterbitake, dikuatake, yen bisa, kanthi katon Wengi pungkasan ing wulan April 2005, acara sastra sejatine.

#4 - Buku The Jungle, dening Rudyard Kipling (Alba)

Buku Jungle Iki minangka salah sawijining klasik ing kabeh umur. Fabel bocah lanang Mowgli, bear Baloo, panther Bagheera lan macan jahat Shere Khan, wis dadi archetype universal sing nggabungake perantauan manungsa sing paling apik lan paling ala.

Pilihan sing apik yaiku kanggo nemokake crita sing misuwur iki ing presentasi asline. Yen sampeyan kepengin weruh, ana luwih akeh buku saka penulis iki ing 24 Simbol.

#5 - Cara sing aladening Mikel Santiago (B de Books)

Cara sing ala minangka novel nomer loro saka Midel Santiago. Ana ing Provence. Dheweke ujar manawa minangka novel sing gawe ketagihan sing kebangeten lan narik kawigaten sing maca saka kaca pertama. Aku nulis siji iki.

#6 - Corps of Crime: Antologi Crita Polisi (Prune)

Awak Kadurjanan minangka kompilasi saka 13 crita pulisi sing diwakili saka genre kanthi kualitas sastra sing hebat. Kalebu teks saka Oscar Wilde, Edgar Allan Poe, Nathaniel Hawthorne, Mark Twain, Wilkie Collins.

Yen sampeyan seneng karo genre iki, sampeyan mesthi ora kejawab. Iki dadi dhaptarku.

#7 - Aku bisa ngatasi awakku dhewedening Bernardo Stamateas (B de Books)

Aku bisa ngatasi awakku dhewe minangka buku pitulung kanggo ngatasi kahanan sing ala lan entuk target kanthi efisien liwat tips sing beda.

Aku nyaranake wong iki amarga aku maca. Apik tenan.

#8 - Gaib! Model, kekuwatan lan ngapusi, dening Patricia Soley-Beltran (Anagrama)

Iki minangka karangan sing nglipur sing nuduhake pengalaman para protagonis sajrone urip profesional minangka model kanthi sentuhan humor.

Katon apik.

#9 -  Game semangatdening Emma Hart (Beludru)

Karya iki minangka cicilan nomer loro saka seri kasebut Game Kesenengan lan babagan hubungan cinta sing rumit ing antarane para protagonis, Aston Banks lan Megan Harper.

Yen sampeyan pengin nambah rasa panas ing plancongan, kanthi novel iki sampeyan bakal bisa ngerti.

#10 - Siap Player Sijidening Ernest Cline

Ready Player One minangka novel fiksi ilmiah sing digawe ing taun 2.044 ing ngendi umume wong angel angel urip.

Kayane crita nyenengake kanggo para penggemar genre kasebut.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)