Sepuluh biografi sing ora kudu dilalekake karo para pecinta musik

Bio Dylan, Rex Fitur fotografi

Kanggo penyayang musik, buku biografi minangka salah sawijining cara. Campuran loro iki hobi, ngidini kita sinau lan nikmati kabeh sing dibutuhake saka seniman favorit.

Ing kiriman iki, sampeyan nyedhiyakake sepuluh buku paling apik kanggo para pecinta rock. Cetha dhaptar kasebut ora ana enteke, mula sawise nggawe skrining, kita milih volume kasebut. 

Biografi para hebat sing wis nilar kita:

Wis taun suwene nalika kapitunan ing dunia musik.

Pangeran

-Pangeran, dening Mobeen Azhar. Artis sing menehi tandha sadurunge lan sawise sejarah. Buku iki dudu biografi. Ditulis dening wartawan (lan penggemar gedhe) Mobeen Azhar, luwih saka iku. Iki minangka pajeg. Ana akeh sentimen sing dibayangke ing crita iki.

-Leonard Cohen, Lorca, flamenco lan perhiasan sing ngumbara, dening Alberto Manzáno. Sanajan Cohen pancen ora khusus kanggo rock, nanging dheweke ora bisa ilang saka dhaptar iki. Komplek, intim, pujangga lan referensi ing musik. Ana akeh crita babagan dheweke lan biografi iki minangka salah sawijining sing paling apik sing wis ditulis gegayutan karo musisi iki.

-David Bowie, Urip lan discografi, dening Paolo Hewitt. Bisa uga seniman chameleonic kabeh jaman. Rugi banget lan buku sing apik kanggo luwih kenal musisi lan dermawan sing hebat iki.

-Buku harian, Kurt Cobain. Cobain kalebu wong sing kompleks. Komplek banget. Kanthi bocah sing wiwitane seneng, nanging suwe-suwe saya salah. Buku iki minangka komposisi pamikiran paling peteng ing tulisan tangan penulis. Hard nanging apik tenan.

Biografi wong sing pancen YES.

Ora mung ana ing kene, nanging ayo njaga driji supaya terus menehi sing paling apik suwene.

dipimpin zeppelin

-Led Zeppelin, dening Jon Bream. Kanthi ijin sampeyan, kita cocog karo Zeppelin ing kene sanajan kita ora duwe salah sawijining komponen, John Bonham. Lan sanajan band kasebut dibubarake puluhan taun kepungkur, nganti saiki, dheweke isih dadi sing paling gedhe. Buku sing apik banget kanthi wawancara, foto, lan komentar.

-Bob Dylan, biografi sing ditambahi, dening Howard Sounes. Komposer sing nggawe kontroversi paling anyar sawetara minggu sawise menang Hadiah Nobel ora bisa ilang saka dhaptar iki. Saka Dylan, sampeyan bisa nulis kabeh ensiklopedia. Buku iki nyritakake saka ndhuwur nganti ngisor apa sing kudu dingerteni babagan seniman iki sing nggawe kontroversi.

-Scar Tissue, dening Anthony Kiedis lan Larry Sloman. Penasaran yen sawise urip vokalis RHCP, dheweke isih ana ing kategori wong-wong sing ana ing antarane kita. Dheweke wis ora nemoni apa-apa sing gampang wiwit cilik. Ing buku iki, kabeh urip wuda, menehi kesempatan kanggo ngerti lan ngerteni luwih akeh.

-Aku durung seda, dening Phil Collins. Ora, untunge durung. Phil Collins mbukak semangat kanggo kita kanthi otobiografi iki nalika mbahas kabeh kanthi terang-terangan.

-Lair kanggo mbukak, dening Bruce Springsteen. Apa babagan Springsteen? Dina sing ora kejawab bakal dadi kedadeyan paling ala sing bisa nyebabake musik. Perjalanan babagan komposer iki babagan uripe sing ora bakal ngilangi wong-wong sing paling ora peduli karo dheweke.

-Uripku ing mburi rodha, Deluxe Khusus, dening Neil Young. Iki minangka volume kaping pindho saka kenangan Young. Sejatine dheweke luwih fokus marang rasa tresna marang mobil. Nanging rasa tresna marang mobil dadi titik penting ing karir. Kiasan kanggo urip liwat hobi.

Penasaran liyane ora kejawab:

 

-Aku dadi unta Keith Richards, dening Tony Sánchez. Judhul kasebut kabeh. Kompilasi pawai paling akeh wektu karo Rollings lan kontrak pribadi karo Richards. Cukup ngiyanati "Tony Tony" menyang band kasebut.

-Cara wawancara karo bintang rock lan ora bakal nyoba. dening Fernando García. Wawancara lintang rock bisa uga dudu perkara sing ditindakake saben dinane. Nanging kanggo entuk ide, García nyritakake petualangan lan kesalahane kanggo nggayuh.

-Tembung rock, dening Tim Morse. Serangkaian wawancara sing ditindakake panulis karo musisi rock paling relevan. Crita saka lagu sing paling emblematic. Kepiye carane dheweke bangkit lan kenapa.

-Kandhani apa lagu sing sampeyan rungokake banjur dakkandhani apa sing didhelikake, dening Daniel Domínguez. Buku sing padha karo buku sadurunge. Nyenengake, nglipur, ora resmi lan kanthi tutul pribadi saka panganggit. Pantese diwaca.

Kaya sing wis diandharake, dhaptar biografi ora ana enteke, iki mung conto cilik. Minangka menu sing ngicipi kanggo ngilangi rasa luwe sing paling tresna karo rock. Muga-muga sampeyan seneng maca iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.