Sayembara sastra kanggo bocah cilik

Sayemboro kanggo bocah cilik

Aku mesthi nyoba saben wulan kanggo nggawa sampeyan seri kompetisi sastra ing antarane nasional lan internasional sing bisa melu, nanging jarang kompetisi sastra iki uga mbukak kanggo wong sing umur 18 taun. Pramila aku pengin nggawe artikel khusus iki 2 kontes sastra kanggo bocah cilik. 

Kalorone ing negoro. Bocah cilik uga duwe hak kanggo mbuktekake regane dadi panulis!

Kontes XII Provinsi crita cekak «Cristina Tejedor» kanggo bocah cilik

  • Jenis Kelamin: Bocah-bocah lan para mudha
  • Hadiah: laptop mini
  • Mbukak kanggo:  lanang lan wadon umur 12 nganti 17 taun
  • Entitas organisasi: Dewan Provinsi Palencia
  • Negara Spanyol
  • Tanggal tutup: 30/11/2015

Bases

  • Tema bakal gratis lan kudu didhasarake Kesempatan sing padha antarane pria lan wanita, lan bocah-bocah ing sangisore antarane 12 lan 17 taun, kaloro umur kalebu.
  • Karya kasebut bakal nganggo basa Spanyol lan durung diterbitake.
  • Dheweke kudu duwe ekstensi maksimal 3 kaca siji-loro jinis naskah sing beda-beda. Kanggo karya sing digawe ing komputer, prosesor komputer Microsoft Word (jarak 1,5 baris) bakal digunakake, kanthi ukuran font tipe 12, model Times New Roman lan ekstensi uga bakal 3 kaca.
  • Bebarengan karo makarya, dheweke kudu dikirim 8 salinan kasebut, dibungkus siji-siji, dilebokake ing amplop gedhe sing ditutup ing Daftar Umum Diputación, ing sisih njaba amplop jeneng samaran lan moto bakal kasebut: Kontes crita cekak XII «Cristina Tejedor», nuduhake modalitas cilik (umur 12 - 17 taun). Ing njero amplop amplop sing luwih cilik ditutup bakal dilebokake, ing endi jeneng samaran bakal katon ing njaba, lan bakal kalebu data pribadi: jeneng lan jeneng kulawarga, alamat lan nomer telpon bebarengan karo fotokopi DNI lan afidavit minangka asline lan durung diterbitake makarya
  • El wektu mlebu asli bakal pungkasan tanggal 30 November 2015.
  • Anugrah: Hadiah pertama sing kalebu laptop mini utawa hadiah kanthi karakteristik sing padha, regane 300,00 euro. Hadiah kaping pindho kalebu kamera digital utawa pamuter MP3 utawa MP4, tuner FM kanthi rekaman utawa hadiah kanthi karakteristik sing padha, regane 200,00 euro. Lan pungkasane, hadiah nomer loro kalebu pamuter MP3 utawa MP4 utawa hadiah kanthi karakteristik sing padha, regane 100,00 euro.
  • La Resolusi kontes bakal mudhun sadurunge tanggal 31 Desember 2015. Penghargaan kasebut bisa dinyatakake batal, sanajan para pemenang kudu negesake lan nekani upacara pengumpulan penghargaan sing bakal dianakake ing Istana Provinsi ing wulan kapisan taun ngarep, yen gagal, penghargaan kasebut bakal diwenehake menyang klasifikasi sabanjure.

IV «Cenciella» Kontes Crita Cekak

  • Jenis Kelamin: Bocah-bocah lan para mudha
  • Hadiah: 350 euro
  • Kabuka kanggo: wong enom lair antawis tanggal 1 Januari 1985 lan 31 Desember 2000
  • Entitas organisasi: Asosiasi Pemuda Naurenia
  • Negara Spanyol
  • Tanggal tutup: 01/12/2015

Bases

  • Crita bisa uga ditampilake ing Spanyol kaya ing Asturian.
  • Crita bakal diwenehi liwat jaringan sosial Twitter. Dawane maksimal yaiku 1 tweet ing format nulis standar. Crita kasebut kudu ditulis babagan aturan ejaan basa Asturian lan Spanyol. Ora ana singkatan saka jaringan sosial sing bakal ditampa. Peserta bakal nyebutake ing tweet kasebut, sawise crita, hashtag # AJN15. Dheweke bakal duwe tanggal pungkasan tanggal 15 September nganti 1 Desember, kalorone kalebu.
  • Tema: Gratis.
  • Crita asli lan durung diterbitake lan mung siji sing bisa diajukake.
  • Kanggo identifikasi penulis tweet sing bener, a pesen pribadi kanthi data pribadi: jeneng lan jeneng kulawarga, alamat, nomer telpon kontak lan email menyang Twitter resmi Asosiasi Pemuda Naurenia, @AJNaurenia
  • Keputusan kasebut bakal diumumake liwat situs web www.ajnaurenia.com sadurunge 31 Desember 2015.
  • Anugrah: Sing nomer siji kanggo pemenang kontes sing bakal diwenehi 350 euro, lan hadiah liyane kanggo finalis 150 euro.
  • La penghargaan bakal ditindakake tanggal tartamtu sawise penghargaan dianugerahi, ing House of Budaya "Severo Ochoa" ing Noreña. Pemenang, kajaba kasus force majeure, melu melu upacara penghargaan.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.