7 waosanku taun 2018. Saka seri, versi lan katresnan. Menang ireng.

Setahun liyane lan akeh bacaan wis liwat tanganku. Aku wis nginep ing gapura seket buku. Dadi setaun meneh Aku milih favorit lan nyorot karakter sing wis mlebu ing Olimpus para dewa sastra saya. Ana sing pitu, sing papat diterbitake ing taun 2018 iki sing wis meh sekarat. Iki dangkal Aku nyemak novel-novel warna ireng, romantis lan klasik iki. Muga-muga 2019 uga makmur lan ngasilake nalika maca. Sugeng Warsa Enggal!

Myron Bolitar Series - Harlan Coben

Seri ireng taun tanpa mangu-mangu. Musim panas luwih saka nglipur karo petualangan Myron bolitar, sing mantan pemain profesional pensiun amarga ciloko serius lan dadi pengacara, perwakilan olahraga lan detektif kadang-kadang. Dheweke wis dadi 11 buku sing ora dikatutake kanggo plot sing dikepengini aksi lan karakter sing kuat kaya Bolitar lan kanca lan mitra sing ora bisa dipisahake lan khas Menang kayu kunci. Satus persen sing disaranake kanggo prosa prigel, sarat karo ironi, tumindak lan crita sing apik. Kabeh lan liyane sing dakkandhakake Kene.

7-7-2007 - Antonio Manzini

Wiwit Rocco schiavone mlumpat menyang adegan sastra kanthi Trek ireng Crita lan tokoh dheweke ora nggawe dheweke luwih gedhe lan luwih apik. Taun iki judhul pungkasan papat sing saiki diterbitake. Wangsul dhumateng biyen polisi sing moody, ora nguntungke lan Italia iki sing pungkasane nerangake manawa karakter sing ora duwe rasa nanging romantis uga asale, mula bisa nggawe masarakat gelap ing kanthonge kanthi apik. Kanggo penggemar giallo italiano. Luwih-luwih Kene.

Keajaiban abadi - Mutiara S. Buck

Ditulis ing 1973 lan ketemu patang puluh taun mengko kanthi sengaja, novel iki saka Pemenang Hadiah Nobel lan Pulitzer lan salah sawijining panulis tengara, Pearl S. Buck, Wis ditemokake. Kanthi kabeh inti karyane, kanthi komponen oriental sing saiki, iki crita katresnan aku kepincut ing paruh pertama taun iki.

Akun saka sudut pandang protagonis, Randolph corfax, wiwit lair mula nganti dadi panulis sukses nalika dadi Perang Korea lan tresna karo Stephanie Kung, saka bapak Cina lan ibu Amerika. Loro-lorone padha golek arti lan urip. Lan kabeh dicritakake kanthi semangat lan nada banget pribadi.

Macbeth - Jo Nesbø

Aku ora bisa ketinggalan taun iki penulis viking sing paling tak tresnani saka literatur paling ireng. Taun iki dheweke nerbitake versi klasik klasik sing khusus, Macbeth. Komisi saka Proyek Hogarth Shakespeare , miturut pendapatku, metu kabeh. Ora prelu maca mahakarya asline, sing uga dadi favorit bard basa Inggris, nanging bisa mbantu luwih menghargai versi iki. Tinjauan sing paling jembar yaiku Kene.

cunt resepsi sing ora rata saka para pamiarsaNanging, kabeh sing ditulis Nordic strip iki biasane migunani. Ya, a tampar ing bangkekan kanggo Lumen, sing ing edhisi kapisan nganti 55 kesalahan kesalahan lan kesalahan sing ora dibenerake. Muga-muga dheweke wis duwe.

Asu angel ora nari - Arturo Pérez-Reverte

Aku duwe kesempatan kanggo ngomong kanthi pribadi marang Pérez-Reverte ing Pameran Buku Madrid: «Ninggalake luwih akeh Falcós lan tindakake luwih akeh petualangan lan kesalahan Negro lan kanca-kanca sikil papat. Lagi wae suwene sawetara dina ing endi padha ngatasi aku ing bagean sing padha nyenengake lan nyenengake.

A kudu maca kanggo penyayang asu kanthi kabeh bahan novel kriminal sing hebat, kebak ironi, lembut, acidity, tragedi lan komedi. Lan akeh kritik karo dheweke gaya sing ora jelas saka penulis.

Belgravia - Julian Fellowes

Mi ragad romantis taun kasebut dadi pucuk kanthi judhul iki, sing dudu saka taun 2018 lan wis ana ing ruangan kasebut. Enak, kepiye uga, saka pangripta saka seri televisi sing megah Abbey Downton. Wektu iki uga nggawa kita menyang keunggulan par romantis: Victorian Inggris abad kaping XNUMX lan London luwih wakil.

Tresno, heartbreak, intrik kulawarga, anak ilang, identitas didhelikake, huruf sing teka utawa ilang, karier ambisius lan nakal, protagonis sing ora mundur menyang tujuane ... Nanging, ing pungkasan, ya, kesalahan wis rampung, kesalahpahaman diklarifikasi, wong duraka ora ditutupi lan, mesthi, katresnan menang. Penting banget kanggo akeh wong sing seneng novel romansa ing subgenre Victoria.

Korupsi polisi - Don Winslow

Lan aku entuk judhul liyane sing uga dudu saka taun iki. Aku maca ing acara perawatan rumah sakit sing aku wis ana ing wulan Februari. Mbok sing uga sebabe, saliyane karo dheweke Pengerjaan hebat saka jinis ireng kayata Winslow, Aku wis sijine ing pedestal sastra saya 2018.

La sejarah kolosal sing gedhe saka klompok polisi, unit, sing nyebabake sersan DPNY sing apik banget lan luwih nggegirisi Dennis Malone, wis maca taun. Malone yaiku langsung menyang podium paraga sing ngrebut jiwa kawula ing pitung ukara lan siji tumindak lan dheweke tetep ing salawas-lawase karo bagean liya saka sastra saya. Saka maca wajib, wajib lan miturut undang-undang dekrit kanggo kabeh sing seneng jinis sing paling ireng, mentah lan kasar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Mel ngandika

    Aku ora ngerti manawa panulis skrip biara Downton uga novelis, nanging saiki aku ngerti, aku bakal mampir menyang toko buku ya utawa ya 😋 Aku mesthi seneng, amarga aku seneng banget karo seri kasebut 💕 Thanks kanggo rekomendasi 😍

    1.    Mariola Diaz-Cano Arevalo ngandika

      Matur suwun komentar, Mel. Muga-muga sampeyan seneng lan yen sampeyan penggemar Abbey Downtown, sampeyan bakal bisa. Uga priksa The Mitford Murders, dening ponakane Jessica Fellowes.

  2.   natxo ngandika

    Pitu eh ...... buu bakal kita deleng, sanajan ing taun iki lan amarga kerjaanku sing santai, sing nggawe aku mulih jam 23 wengi, aku mung bisa nikmati 46 novel, ngetung sing dak senengi sapunika: Kenduri langit Donald Ray Pollock. Panulis sing wis menehi tandha lan ora apik, apik banget. Kosok baline, sawise maca kurang, keputusane luwih gampang ……….:
    (urutane kronologis, ora luwih disenengi kurang luwih)

    1. Gunung Bantheng Brian Panowich
    2. Blok Lawrence Ing tengah pati
    3. Maj Sjöwall & Per Wahlöö Polisi sing Ngguyu
    4. Ed Mc Bain Sing Dealer
    5. Horace Mc Coy Shrouds ora duwe kanthong
    6. Elmore Leonard Blues Mississippi
    7. Dennis Lehane Sing Ilang Dunia
    8. Fredric Brown Wengi Liwat Kaca Sing Nggoleki
    9. Wengi Davis Grubb Hunter
    10. Rama Brown lan Putra
    11. Kutha Drama George Pelecanos
    12. Joe R, Lansdale Mangsa Liar

    Ora mungkin milih sithik wae hahahaha

    1.    Mariola Diaz-Cano Arevalo ngandika

      Dadi angel banget kanggo milih, Natxo, lan pilihan sampeyan uga ora apik. Matur suwun komentar.